Parkovisko Bezručova ulica

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Bibiana Babíková 14. októbra 2014

Dobrý deň. Pred nejakým časom sa hovorilo o vybudovaní parkoviska na Bezručovej ulici. Je tam nedostatok parkovacích miest a autá parkujú aj na ceste pri chodníku. Následne oprotiidúce autá sa nemajú kde vyhnúť. Riešením by určite bolo vybudovanie parkoviska aj na trávnatej nevyužitej ploche medzi doterajším parkoviskom a MŠ, poprípade ulicu zmeniť na jednosmernú. Taktiež cesta je v dezolátnom stave. Prosím o stanovisko kompetentných k tomuto problému.

21. október 2014

Odpoveď samosprávy

Zatiaľ mesto nemá spracovaný zámer na rozšírenie parkovacích plôch na tejto ulici. V rámci požiadavky mestského výboru uvažujeme nad úpravou časti parkoviska /teda rozšírením komunikácie/, vzhľadom na to, že autá využívajú jeden jazdný pruh na pozdĺžne parkovanie. Z tohtoročného rozpočtu však túto aktivitu nebudeme realizovať.

Mesto Spišská Nová Ves
22. október 2014

Tomáš

Bibiana: O takýchto záležitostiach v prvom rade rozhoduje Mestský výbor. Vo Vašom prípade č.4 - sídlisko Mier. Zrejme by pomohla aj petícia občanov, aby bolo podložené, že je to záujem viacerých obyvateľov tejto ulice.
kontakt: http://www.spisskanovaves.eu/spisska_nova_ves/samosprava/mestske_vybory/zlozenie_msv/index.html
Nakoľko sa však blížia komunálne voľby, bude sa meniť aj zloženie výboru. Prípadne oslovte po voľbách zvolených poslancov so žiadosťou o členstvo vo výbore :)
03. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Na predmetnej ulici je plánovaná výstavba parkoviska s cca 90 miestami. Je však podmienená nutnou prekládkou VN vedenia, nakoľko sa výkopom sond zistila nedostatočná ochrana VN kábla.

Ing. Peter Susa, vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚ
03. júl 2017

Bibiana Babíková

Prosím o termín výstavby.
15. júl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania