Maxima Gorkého-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Marek 19. januára 2022

Dobry den, upozornujem na niekolkotyzdnove vytlky na vjazde do SNV na moste od Fercekoviec, ktore su znacne a hlboke. Vytlky su pritom neoznacene, co tiez prispieva k poskodzovaniu vozidiel cestnej premavky! Bolo by potrebne ich aspon oznacit reflexnym sprejom. Dakujem.

19. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
daná komunikácia a mostné teleso sú vo vlastníctve Košického samosprávneho kraja, čiže údržbu vedie Správa ciest. Každopádne upozorníme SC KSK na daný problém a potrebu opravy výtlkov.

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
24. január 2022

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom k tomu, že Správa ciest KSK, stredisko Spišská Nová Ves v pravidelných intervaloch monitoruje cesty v svojej správe, o výtlkoch na ceste II/533 most M4129 už máme vedomosť. Tvorba výtlkov v zimnom období vzhľadom k mrazom je častá na všetkých cestách a oprava v tomto období je náročná, ovplyvňovaná počasím a možná iba studenou obaľovanou zmesou. Oprava výtlkov na tomto úseku je naplánovaná v najbližších dňoch, ihneď ako to poveternostné podmienky dovolia.

Ing. Bernadeta Dzubajová
referent oddelenia prevádzky
Riaditeľstvo SC KSK
26. január 2022

Marek

Dakujem za odpoved p. Dzubajová,
verim ze sa tak naozaj udeje a neostane to len pri sluboch. Vytlky je ale potrebne dovtedy oznacit, nakolko su velke a hlboke a v znacnom mnozstve a je takmer nemozne sa im vyhnut. Dakujem.
09. jún 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Na moste sú v zlom stave mostné závery, ktoré neplnia svoju funkciu. Nutne vymeniť. Mostu je zabránené voľne dilatovat, a v oblasti mostneho zaveru je vozovka potrhana. Na moste sa nachádzajú aj lokálne výtlky.
09. jún 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania