Nefunkčná kocka na zimnom štadióne

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Peter 06. januára 2015

Dobrý deň, už viac ako 2 mesiace nefunguje na zimnom štadióne tzv. kocka a nejako nevidieť, že by v najbližšej dobe mala byť sprevádzkovaná. Viem, že mesto ju kúpilo za nemalé peniaze, a práve preto by tam nemala len tak visieť. Takže otázka je, kde je problém nefunkčnej kocky a kedy sa to vyrieši. Ďakujem za odpoveď. Peter

07. január 2015

Súdruh Námestník

Vážený pán Peter, tuším je to kvôli tomu, že tá kocka nie je práve energeticky "nenáročná", takže asi preto... Ale to som len počul, takže by ma tiež zaujímalo, aká je ozajstná príčina.
Asi by mal na to odpovedať p. Magdoško...
07. január 2015

alkoholik

a co by tam mala pisat na koculovani preboha
07. január 2015

Peter

to s korčuľovaním nemá nič spoločné, chceli tú fotografiu a nechcelo sa mi ísť na štadión a odfotiť ju, tak som našiel na nete nejakú fotku. takže nech Vás to nemýli, Tí čo chodia na hokej, dobre vedia, že kocka nefunguje
09. január 2015

Odpoveď samosprávy

Informačný systém na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi bol namontovaný a spustený pred šiestimi rokmi firmou FineLight z Prešova a Monogram Bratislava, ktoré aj zabezpečovali servis.
Pred dvoma mesiacmi došlo k poruche na prenosovom zariadení signálu z réžie na obrazovky kocky. Keďže firmy, ktoré sa spoločne podieľali na zhotovení zariadenie už nespolupracujú a jedna z nich dokonca bola zlikvidovaná, nastal pre nás problém zabezpečiť servis. Pri rokovaniach s firmou Mongram z Bratislavy nám navrhli riešenie v komplexnom prerobení celého systému za sumu, ktorá presahuje možnosti našej organizácie. V súčasnom období hľadáme iné a hlavne lacnejšie riešenie a oslovili sme spišskonovoveskú firmu, ktorá môže túto opravu zrealizovať až v mesiaci január .
V súčasnom období sa na zariadení prejavila hlavne skutočnosť, že v objekte zimného štadióna sme nedokázali zabezpečiť odstránenie vlhkosti, čo sa i prejavuje na životnosti technického zariadenia.
Veríme, že uvedenú poruchu v čo najkratšom čase odstránime a postupne v ďalšom období informačný systém zmodernizujeme tak, aby došlo spokojnosti návštevníkov zimného štadióna.

Ján Magdoško
riaditeľ
Správa telovýchovných zariadení
23. január 2015

Peter

problém je vyriešený, kocka už funguje. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania