Rázusova-schody-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení

Dobrý deň, poprosila by som o opravu schodov ktoré sa nachádzajú na sídlisku Rázusova. mám pocit že vydržali dve zimy, majú byť Spišské trhy a tak isto bude súťaž o najkrajšie mesto.....nie je to veľmi pekné keď sú rozbité schody.

07. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Takéto požiadavky je potrebné smerovať na príslušný mestský výbor, ktorý požiadavku následne zaradí do svojich úloh a my ju môžeme následne zaradiť do rozpočtu pre nasledujúci rok. Bohužiaľ, pre r. 2022 máme nedostatok finančných prostriedkov na takýto druh aktivít.

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
27. jún 2022

Martin

veru, ale vyčleniť cca 200 000 € pre aktivitu ohľadom vyhliadkovej veže nebol problém
28. jún 2022

Tatiana

Dobrý deň pán Mucha, dúfam že pokiaľ som využila túto platformu tak nemusím o tom ešte samostatne oboznamovať zastupiteľstvo, ak to však tak nie je potom táto platforma stráca zmysel.
18. september 2022

Peter

Rozpadajúce sa schody.
19. september 2022

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
10. júl 2023

Tatiana

Dobrý deň, všimla som si nejaké značenie sprejom na ulici Rázusova/časť pod GUS/. Bude sa rekonštruovať cesta? Sú tam pridružené aj schody na sídlisku?
10. júl 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
31. júl 2023

Tatiana

Rázusova-schody-poškodené

Dobrý deň, poprosila by som o opravu schodov. Nachádzajú sa medzi vchodmi 36 a 38. Prvá fotka je z roku 2018, kedy som písala email na oddelenie výstavby a dopravy. Vtedy neboli v rozpočte financie. Bolo mi odpísané aby som sa pripomenula v lete, čo som aj spravila ale do dnešného dňa, schody bohužiaľ opravené nie sú, /foto 2/, pribudlo akurát zábradlie. Čo samozrejme nie je na škodu lebo sa človek skoro zabije na nich. Je tomu už 5 rokov, poprosila by som o riešenie. Ďakujem.
05. apríl 2024

L.

Dobry den,je potrebné co najskôr opraviť schody na detskom ihrisku na razusovej ulici v meste nakolko sú velmi nebezpečné pre deti alebo starších ľudí.dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania