Zrúcanina

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený
meno
Občan 06. marca 2015

Dobrý deň

chcel by som sa informovať ohľadom tejto stavby. Do kedy budeme musieť trpieť my občania mesta túto opachu? Denné chodíme okolo toho domov a vôbec to neprospieva nášmu mestu a okoliu kde žijeme. Okrem nového oplotenia sa tam veľmi veľa rokov nič nepohlo. Je naozaj mesto tak bezradné a neschopné vykonať nápravu? Ďakujem za informácie.

06. marec 2015

richtar

Obcan neotravuj.
07. marec 2015

Miro

..to co za primitivna reakcia?
07. marec 2015

novovestan

bude to nerieseny podnet v minulosti uz to riesil marian solar no nejako neuspel:)
13. marec 2015

Ajtakdobre

dobrý den, 3x som prečítal "problem" ale doteraz som nepochopil čo uvedený občan od mesta vlastne chce... nevie mi to niekto vysvetliť???
13. marec 2015

novovestan

tato stavba je dlhorocny problem je to zastavena stavba kde chodia asocialy popijat dlhe roky sa tam nepohlo prstom v minulosti to riesil obcan avsak mesto nemalo ziadne pravomoci kedze to je "v rukach investora"
15. marec 2015

Ajtakdobre

no teda... ani mne by sa nepáčilo keby som si na dvore začal stavať garaž, alebo drevárničku s platným stav. povolenim a nejaký občan by sa mi do toho montoval, keby som pre chorobu, alebo financie na nejaký čas výstavbu zastavil... myslím si , že by sa to nepáčilo ani "občanovi"
15. marec 2015

Sudruh Namestnik

Ajtakdobre::: Ta stavba/nestavba stoji na pozemku mesta SNV (parcela C-KN 2447 vedena na liste vlastnictva 1), tak hadam by mohlo mesto daco do toho hovorit nie, alebo/ci...?
16. marec 2015

Roman

snad uz pochopil ten "Ajtak..."...
18. marec 2015

Ajtakdobre

tak na svojom pozemku by si mesto poriadok spraviť teda malo... nie snad, ani asi ...ale isto a to čím skôr... dosť je tu v meste strašidiel na ktoré mesto dosah nema
22. marec 2015

Moncicik

ma, ale nema zaujem to riesit :)
18. apríl 2016

Ján Novák

Niečo nové ohľadne riešenia tejto zrúcaniny?
06. apríl 2021

Ni Ka

Nábrežie Hornádu-stavby a budovy-opustená budova

Dobrý deň chcem sa opýtať či by sa dalo niečo spraviť s touto schatralou stavbou, stojí to tam už niekoľko rokov a nikto s tým nič nerobí. Zdržiavajú sa v nej len bezdomovci. Spišská je pekne mesto a táto stavba mu len špatí celkovému vzhľadu.
30. apríl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
02. máj 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania