Cintorín

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Eva 09. marca 2015

Dobrý deň, podnet na základe vlastnej skúsenosti - pred križovatkou Školská - Hviezdoslavova ulica (obr. 2) by bolo vhodné osadiť smerovú tabuľu na cintorín (podobne ako je na ďalšej križovatke tabuľa na Políciu, obr.3). Pomohlo by to návštevníkom nášho mesta, ktorí prídu na pohreb príbuzného/známeho a SNV nepoznajú.
A ešte tip na vyriešenie parkovania pri cintoríne, ktoré sa v Ičku už diskutovalo, ale neporiešilo (obr.1): pozrite sa napr. na parkovisko Kaskády pri nemocnici v Poprade: vchod na parkovisko s rampami, parkovací automat, do hodiny parkovanie zdarma, potom podľa cenníka. Presne riešenie na bezplatné parkovanie nášho "Mini" parkoviska pre návštevníkov cintorína, ktorým je určené, ktoré by ale odradilo vodičov, ktorí ho využívajú na dlhé bezplatné parkovanie pri meste, keďže by na ňom museli zaplatiť rovnako ako v meste.

10. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie na doplnenie smerovej tabule smerom na cintorín. Riešením nedostatku parkovacích miest pri cintoríne sa zaoberáme, máme už konkrétnu predstavu , ide však o pomerne radikálny zásah do územia v centrálnej mestskej zóne s nadväznosťou na ďalšiu etapu regenerácie námestia Levočskú ulicu. Nájsť a zrealizovať v takom frekventovanom mieste spôsob ako vyhovieť požiadavkám Pamiatkového úradu, aktuálnym potrebám obyvateľov i návštevníkov mesta si vyžaduje väčší časový priestor, aby riešenie nebolo len dočasné ale určite aj s výhľadom do budúcna. S možnou realizáciu uvažujeme v horizonte 2 rokov.

MsÚ Spišská Nová Ves
12. marec 2015

expert mesta

tak dovidenia o 2 roky ----- no vidite, máte chodiť na bycygľoch všetci!
12. marec 2015

Katka

Čiže 2 roky sa s tým nebude nič robiť.... úžasné
13. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Smerové tabule sú osadené v rámci nového informačného systému mesta. Zatiaľ platí na parkovisku obmedzená doba parkovania.

Mesto Spišská Nová Ves
08. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dĺžka parkovania je obmedzená dopravným značením, pričom kontrolu vykonáva MsP.

Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania