Kolumbárium na starom cintoríne

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
František Mikolaj 20. júna 2014

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa v dohľadnej dobe uvažuje o postavení nového kolombária na Starom cintoríne, lebo nie je kde ukládať urny s popolom. Na správe cintorína som sa dozvedel, že sa nebude stavať, lebo prednostka MsÚ to zatrhla, že nie su peniaze. Veď takáto investícia je návratná a isto aj mesto zarobí na predaji urnových schránok.ďakujem a ostávam s pozdravom František Mikolaj

20. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Neviem odkiaľ máte tieto informácie, ale pani prednostka nič nezatrhla. Bol predložený návrh na umiestnenie urnovej steny, ktorý bol zamietnutý z viacerých dôvodov. Hlavne kvôli nízkej kapacite urnových miest a aby sa predišlo preplneniu priestoru vchodu do cintorína. Mesto plánuje výstavbu novej urnovej steny na vhodnejšom mieste (už je vybrané) a v dostatočnej kapacite. V súčasnosti sa pripravuje projektová dokumentácia a všetky potrebné náležitosti.

S pozdravom

Ing. Juraj Sad, PhD.
vedúci oddelenia komunálneho servisu
24. jún 2014

Kamil

Zaujima ma preco je podnet oznaceny ako vyrieseny, ked riesenie sa len pripravuje a ktovie, ci sa vyriesenia vobec dockame...?
24. jún 2014

Anna Uhrová

Dobrý deň.

Podnet sme označili ako vyriešený z dôvodu, že jeho autor pán František Mikolaj sa v podnete pýtal, či v dohľadnej dobe sa uvažuje o výstavbe novej urnovej steny na starom cintoríne. Odpoveď samosprávy mesta sme obdržali dňa 20.6.2014.
02. október 2014

Jan

to ale urcite neznamena, ze problem je vyrieseny! Neobjektivny pristup!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania