Javorová-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Ivan 02. januára 2023

Chcem sa opýtať, či sa plánuje riešiť parkovanie na chodníkoch na Javorovej ulici? Parkovanie je tu stále zlé, ale po dokončení oprav sa navyše problémom stalo blokovanie takmer celej širky chodníka. S kočiarom by som tu ísť nechcel. Ďakujem

17. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mestská polícia Spišská Nová Ves sa v rámci výkonu hliadkových služieb venuje dohľadu nad cestnou premávkou. Súčasťou výkonu služobnej činnosti je aj realizácia zistených priestupkov v rámci kompetencií mestskej polície. V lokalite parkoviska na Javorovej ul. v meste Spišská Nová Ves aj na základe Vášho podnetu budú vykonané hliadkové služby za účelom eliminácie a realizácie zistených nedostatkov. V lokalite Javorovej ul. bolo zistených a realizovaných doposiaľ 17 priestupkov. Zistený skutkový stav bude riešený aj formou založenia prostriedkov na zabránenie odjazdu vozidla (papuče). Parkovacej politike v rámci mesta Spišská Nová Ves je v rámci personálnych, materiálno–technických a ekonomických možností venovaná zvýšená pozornosť aj v spolupráci s Policajným zborom Slovenskej republiky. Dohľad nad zákonným parkovaním je v súlade s prechodným obdobím a zákonom stanovenou výnimkou vo veci parkovania na chodníkoch do konca mesiaca september 2023.
Vzhľadom na personálne možnosti Mestskej polície Spišská Nová Ves a množstvo podnetov sú prioritne riešené telefonické oznámenia od občanov, kde sa rieši aktuálny zistený skutkový stav bez časového odstupu, ktorý vzniká pri e-mailovej forme komunikácie.

Mgr. Ľubomír Chroust
Náčelník
Mestská polícia Spišská Nová Ves
22. február 2023

Peter

Stále bez zmeny, s kociarikom sa nedá prejsť po tomto chodníku, kvôli arogantním šoférom…
23. február 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
04. september 2023

Ivan

Zacnete s tym nieco konecne robit? Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania