Osvetlenie na Wolkerovej, sídl. Mier

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Miroslav 02. júna 2016

Dobry den ,chcem poukazat na nove verejne osvetlenie na wolkerovej ul.este ked bolo stare osvetlenie tak boli svetla nasmerovane aj na garaze po tom sa vymenili svetla na stlpoch a nakoniec ste menili stĺpy ale uz osvetlenie smerom na garaze nebolo osvetlene a je tomu tak do teraz.Uvazuje vobec mesto s tym robit robit? Chodte sa tam pozriet v piatok alebo sobotu vecer kolko neplnoletych tam konzumuje alkohol co po sebe zanechavaju a o hluku ani nehovorim.Idu prazdniny teraz tam budu mat raj.Je otazne kedy tam (dlhoprsty) zacnu vykradat garaze je tam idealna tma !!!

09. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto neplánuje osvetľovať účelové komunikácie k súkromným garážam. Modernizácia verejného osvetlenia prebehla v danej lokalite už pred vyše rokom a doteraz neevidujeme žiadne vykradnuté garáže.

Ing. Juraj Sad, PhD.
vedúci oddelenia komunálneho servisu

*********************************
Mestský úrad
Oddelenie komunálneho servisu
Štefánikovo námestie č. 1
052 70 Spišská Nová Ves
10. máj 2017

Miroslav

No kym neprebehla vymena osvetlenia tak bola osvetlovana ucelova komunikacia .Ano garaz nebola vykradnuta ale ze tam neplnolety konzumuju alkohol a znecistuju okolie , chodte sa pozriet kolko plastovych flias tam je nahadzanych.A apropo nepostrehol som ze by mi tento rok neprisiel vymer dane za pozemok ktory dostava samosprava !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania