Zase diera

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Asi pred mesiacom sa opravovala diera cez cestu a zase je tam. Celá časť čo bola opravená sa rozpadáva. Kvalitná práca cestárov. Len aby zarobili. Výhodný biznis.

09. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet. Komunikácia na Duklianskej ulici nie je v správe mesta Spišská Nová Ves. Jedná sa o komunikáciu č. 5365, ktorá je v správe Správy ciest Košického samosprávneho kraja. V prípade hlásenia výtlkov a porúch na komunikáciách v správe SC KSK môžete využiť telefónne číslo 053/442 17 84 alebo 442 17 91 (e-mail: [email protected]).
Mesto Spišská Nová Ves
30. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Správa ciest KSK opravila niektoré akútne výtlky počas zimných mesiacov studenou obaľovanou drvou so zarezaním. Táto technológia sa po iné roky javila ako účinná a neevidovali sme žiadne sťažnosti na poruchy rozpadu takýchto vysprávok. Tohto roku došlo k zmene dodávateľa studenej obaľovanej zmesi, ktorú sme použili na opravu výtlkov a drvivá väčšina z nich sa vydrolila a rozpadla. Technologický postup bol pritom rovnaký ako po minulé roky. Aj nás táto skutočnosť mrzí, ale kvalitu materiálu nemôžeme nijako ovplyvniť pred jej dodaním. Výtlky na ceste III/536005 na ulici Duklianskej sú už v týchto dňoch opravené za použitia teplej obaľovanej zmesi.

SC KSK, stredisko SNV

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania