Železničné priecestie sidl. Západ

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Michael 28. februára 2017

Dobrý deň,
Podľa dostupných informácií rekonštrukcia žel. trate SNV- PP cez program CEF nebola zaradená do užšieho výberu. Riešenie žel. Priecestia v nedohľadne. Týmto apelujem na mesto či má informácie od železníc ohľadom rekonštrukcie. Áut pribúda a tým aj komplikácie a kolóny pri priecestí. Mesto a KSK by mohli vstúpiť do toho a aspoň rozšíriť cestu o jazdný pruh do ľava smerom na Radlinského. Tým by sa predchádzalo komplikáciám a čiastočne vyriešil problém. Ďakujem

10. marec 2017

asertivator

Chcem pripomenúť, že v roku 2013 sa mala začať rekonštrukcia traťového úseku Poprad - Krompachy. Diskusia ktorá bola k tejto rekonštrukcii, bola niekoľko rokov pred tým. Už vtedy som vedel, že je to utópia. S tou rekonštrukciou, keďže do problematiky trochu vidím, sa nezačne skôr ako po roku 2040. To je fakt, ktorý mi nikto nevyvráti. Do tohto času sa nič v meste nebude diať, lebo pan primátor /mesto/ ma výbornú výhovorku. Nezačne sa obchvat ktorý motoristi a občania mesta tak súrne potrebujú. Nezačne sa riešiť ani kruhový podjazd pod traťou na spomínaných závorách, ktorý je dosť zaujímavý ale veľmi diskutabilný. Mesto nedokázalo ani vybaviť diaľničný privádzač a ešte mnoho veci by som mohol pospomínať ale hlavne, že máme banícke námestie ktoré nikto nepotrebuje. Škoda!!!
14. marec 2017

Michael

Tu je vidno ako mesto zaujíma tento problém a len sa odvoláva na ŽSR. Železnice si potichu dohodli rekonštrukcia BA- Kúty. V našej stanici sa premelie denne tisíce ľudía rekonštrukcia stanice taktiež v nedohľadne. Priecestie ďalej strpčuje život obyvateľom sídliska Západ. Železnice nato zvysoka kašlú. Keď prídu voľby tak oprášia staré projekty ako je to pekné nakreslené. Ale realizácia v nedohľadne a termíny sa posúvajú. Taktiež privádzač do SNV a obchvat mesta o tom sa už ani nehovorí. Asi je ťažké pre mesto vôbec reagovať. Smutné. Aspoň, že máme krásne námestie.
08. január 2019

Ml Boldi

Asi tam ešte nezomrelo dosť ľudí...
06. november 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Rozšírenie vo výstavbe.
04. marec 2023

Marek Puchomírsky

Prechod pre chodcov nastriekat a pridať LED osvetlenie ďakujem
06. marec 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Spišská Nová Ves
10. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
táto cesta je v správe SCKSK, štandardne obnova vodorovného značenia sa realizuje v období 5 - 8/2023.

Asymetrické LED osvetlenie priechodu je len zo strany sídliska, keďže na strane železničnej trate nebol vydaný súhlas na jeho osadenie.
LED výstražné svetlá v asfalte v súčasnosti neplánujeme.

Oddelenie výstavby a dopravy
Mestský úrad Spišská Nová Ves
16. jún 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Pruh doplnený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania