Cyklo chodník

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Pavol Gavlák 18. mája 2017

Nový cyklo chodník ktorý bol nedávno otvorený ako dobre viete prechádza cez 3 frekventované cesty. Bolo by vhodné namontovať retardery pre auta aj pre bicykle pretože je to veľmi nebezpečné. Hlavne na Leteckej ulici. Dakujem

20. máj 2017

Beata Rackova

Dobrý deň ! velka vdaka za cyklo chodník :) len keby sa tam dalo aj bicyklovať :( chodia tam mamičky s kočiarom a starý ludia na prechádzky je to otrasne stále brzdiť ......treba ich trocha postrašiť policajtom alebo pokutou :D dakujeme
22. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Cyklochodník je opatrený zvislým aj vodorovným dopravným značením v zmysle projektovej dokumentácie, resp. aktuálnych technických predpisov na navrhovanie cyklotrás.
Zatiaľ so žiadnymi doplnkovými opatreniami neuvažujeme. Každý účastník cestnej premávky, či už cyklista alebo motorista, je povinný dbať na bezpečnosť cestnej premávky.
V prípade, že by sa ukázali súčasné opatrenia nedostatočné, budeme diskutovať o ich úprave.


Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy MsÚ
22. máj 2017

Pavol Gavlák

Odpoveď je síce v poriadku, ale riešenie danej situácie nie je. Pretože napríklad v Poprade sú miesta a križovatky s oveľa väčšou bezpečnosťou a sú tam retardéry a taktiež na cyklo chodníku pri prejazde hlavnej cesty sú retardéry aspoň na cyklo chodníku, takže neviem prečo v SNV je to všeobecný problém s retardérmi či už pri školách alebo na frekventovaných a neprehľadných križovatkách a táto križovatka určite patrí medzi tie nebezpečné.
23. máj 2017

Peter

Predpokladam, ze tato debata je o nasom novom Chodniku pre chodcov.
Ak po nom nahodou chcete ist na bicykli, tak vas namiesto prijemnej jazdy caka nonstop uhybanie sa chodcom, kocikom, atd. Toto nema s cyklochodnikom - mozno okrem toho znacenia - nic spolocne bohuzial.
08. jún 2017

Filip

No to mate tak ze hr hr cyklochodnik, ked k nemu neurobite slusny obycajny chodnik. Jasne ze radsej budu ludia chodit tam ako po druhej strane kde su nahadzane rozpadnute panely
08. jún 2017

Filip

PROSIM aj obcanov aj vsetkych UZ ZIADNE DALSIE RETARDERY V MESTE!!!
Mame dost rozbite cesty a este vam je malo? Uplne postaci par vystraznych blikajucich zltych svietiel s LED ziarovkou napajanych na solar a hotovo. Troska to potrva kym si vodici zvyknu na vacsiu premavku cyklistov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania