Banícka ulica - katastrofálny stav vozovky

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Roman 26. októbra 2017

Dobrý deň, chcem upozornosť určite aj v mene všetkých obyvateľov Baníckej ulice na katastrofálny stav cesty na tejto ulici v Sp. Novej Vsi a dôrazne apelovať na urgentnú a komplexnú opravu tejto cesty, ktorá pripomína jazdu po pooranej roli. Zároveň o vyjadrenie samosprávy, konkrétne komu má občan adresovať faktúry za opravy tlmičov na aute, ramien, resp. podvozku na aute, k poškodeniu ktorému dochádza vďaka hrôzostrašnému stavu cesty a nečinnosti samosprávy v tejto veci čim sa poškodzuje majetok občanov, teda osobné motorové vozidlá, ktoré musia prechádzať cez túto ulicu.
Ďakujem.

27. október 2017

Odpoveď samosprávy

V rámci najväčšieho projektu rekonštrukcie miestnych komunikácií dostane novú podobu približne 10 kilometrov ciest a 5 kilometrov chodníkov.
V tomto roku zrekonštruujeme cesty na Brezovej, Fándlyho, Obrancov mieru, Ul. J. Wolkera, P. Jilemnického, B. Němcovej, Kollárovej, Kováčskej, Stolárskej i Strojníckej ulici.
V druhej etape, teda v roku 2018 to budú ulice Rybničná, Sadová, Nitrianska, Slobody, Fr. Kráľa, J. Hanulu, Čsl. armády, Škultétyho, BANÍCKA, Zábojského, Zvonárska, Letecká, Odborárov vrátane niektorých chodníkov, resp. rozšírenia spevnených plôch pre parkovacie miesta. Do konca roku 2018 by mal byť zrealizovaný celý rozsah prác v prípade, že nedôjde k nepredvídateľným okolnostiam.



Ing. Peter Susa, vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚ
02. jún 2018

Andrej K.

Neskutočne pomalá rekonštrukcia ulice

Chcem sa opýtať samosprávy, prečo tak príšerne dlho trvá rekonštrukcia cesty na Baníckej ulici. Už takmer 2 mesiace a stále to nie je ani z ďaleka dokončené. Dokonca pracovníkov tam vidno poslednú dobu sporadicky, ak vôbec. Čo to ma znamenať. Si z obyvateľov tejto lokality robíte snáď srandu? Na čo ste to rozkopali keď sa na tom plnohodnotne nepracuje? Do kedy mame prakovať obďaleč (kde príde) a sa vlačiť s nakupom hoc aj 100-200 metrov? Neskuročné niečo a hanba.
12. marec 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania