Dlažba na námestí Spišská Nová Ves

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený

Dobrý deň, pán primátor. Tieto fotografie, ktoré zobrazujú skutočnú realitu námestia mesta Spišská Nová Ves sú hanbou tohto mesta. To, že sa dlaždice na námestí priebežne neopravujú je dlhodobá záležitosť. Vedeli by Vám o tom rozprávať obyvatelia mesta, ktorí mali nepríjemnú skúsenosť s vyvrtnutým členkom a pod. V roku 2016 mesto Spišská Nová Ves vyhralo súťaž Najkrajšie mesto Slovenska. Treba sa zamyslieť, či skutočne ním aj je.

04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za detailné fotky lokálnych porúch (z ktorých však nie všetky fotografie sa týkajú verejných priestranstiev v správe mesta), pokúsime sa ich odstrániť v jarných mesiacoch vo vhodnejších klimatických podmienkach, keďže v prípade telekomunikačných šácht je potrebné dlažbu uložiť do lepidla. Nesúhlasíme však s poznámkou, že sa dlažba priebežne neopravuje. Každoročne riešime lokálne opravy defektov verejných priestranstiev. Posledne boli rekonštruované žľaby na Letnej ulici na dvoch priechodoch pre chodcov, lokálne opravy dlažby na autobusovej zastávke pri Radnici. Bohužiaľ vzhľadom na rozsah námestia sa vieme tejto problematike venovať len čiastočne.

Ing. Peter Susa, vedúci odd. výstavby a dopravy MsÚ
08. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Veľa z fotiek je spravené. Myslím si že ideálnejšie by bolo rozdeliť do viacerých podnetov aby to bolo kontrolovateľné a správne vyznačenie na mape.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania