Parkovanie sídlisko Východ

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
jana 03. februára 2018

Dobry den, rafa bych vedela kde mozu obyvatelia sidliska vychod parkovat svoje auta, nakolko zo vsetkych ploch ktore boli k dispozicii sa stavaju sukromne parkoviska, parkovisko pri internate a teraz uz aj pri geologickom. Jedna sa o velke sidlisko s minimom miest kde sa da parkovat. Parkovisko medzi cinziakmi pri kotolni je nedostacujuce a naviac mozno polovicu tvoria miesta ztp ktore su povacsinou prazdne. Niektori ich drzia len preto ked pridu deti nech maju kde parkovat a auta sami nevyuzivaju.

07. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, režim na doteraz prístupných parkovacích plochách pri internáte, resp. pri geol. prieskume bohužiaľ nemôžeme ovplyvniť nakoľko tieto plochy nie sú majetkom mesta. Mesto už spracovalo projektovú dokumentáciu pre územné konanie na rozšírenie parkovacích plôch na sídl. Východ v roku 2017 s využitím parciel vo vlastníctve mesta. V tomto roku pokračujeme v nutnom administratívnom procese, teda zabezpečenie projektu pre stavebné povolenie, stavebné povolenie, verejné obstarávanie a prípadne realizáciu. Termín realizácie však bude závisieť od ukončenia spomínanej administratívy a schválenia financovania v mestskom zastupiteľstve. Realizáciou tohto zámeru by došlo k vytvoreniu viac ako 50 parkovacích miest. V súčasnosti je možné využívať len dostupné parkovacie plochy na sídl. Východ, resp. jeho blízkosti (napr. bezplatné parkovisko pri trhovisku). Je nám ľúto ale terajší nepriaznivý stav nedokážeme zmeniť v krátkom časovom horizonte a preto prosíme o trpezlivosť.

Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby do
06. apríl 2018

Ivana Novotna

Dobry den ja nesuhlasim s parkoviskom.Auto nemam ale mam dve male deti ktore chodia von a bavia sa a bycikluju v tychto miestach.Ak sa tam postavi parkovisko kde sa budu bavit nase deti?Postavili ste tu nove detske ihrisko chodia tu mamicky s malimi detmi chlapci hraju skryvacky a nahanacky a ked sa postavy parkovisko kde sa budu bavit ci budu sediet doma za pocitacmi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania