Výtlky na Leteckej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Marek 20. februára 2018

Dobrý deň,
obraciam sa na kompetentných s podnetom pre katastrofálny stav vozovky Leteckej ulice smerom na letisko. Dalo sa to čakať, ako po každej zime, no na danej ceste sú v súčasnosti značné, hlboké výtlky, prakticky bez možnosti ich obísť - o obojsmernej premávke nehovoriac, ktoré spôsobujú poriadne vrásky vodičom, ktorí tadiaľto dennodenne prechádzajú a ničia svoje autá. Viacero výtlkov, a poriadnych, sa nachádza aj v spodnej časti leteckej ulice pod odbočkou na tehelnú/kozí vrch. Chcel by som sa preto spýtať kedy dôjde k náprave / oprave Leteckej ulice až po vrch. Ďakujem pekne.

23. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na predmetnej komunikácii bude v tomto roku položený nový asfaltový kryt. Pokúsime sa zabezpečiť len nevyhnutnú údržbu do doby rekonštrukcie, samozrejme finančne čo najmenej náročnú. V súčasnosti nie je vo výrobe obalovaný asfalt, preto zvážime všetky provizórne možnosti.

Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy
17. máj 2018

Marek

Dobrý deň,
obraciam sa opäť na predmetnú záležitosť ohľadom opravy cesty / Letecká ulica smerom k letisku. Po predošlom podnete boli diery zasypané, čo do značnej miery pomohlo, avšak po niekoľkých týždňoch, viacerých dažďoch a premávke najmä ťažkých vozidiel je situácia rovnaká. Keďže nie je známe, kedy bude nový asfalt, prosím skôr než bude položený, aspoň o opätovné zasypanie dier, a prípadne aj vo vlastnej kompetencii monitorovanie situácie. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania