Street art cestárov

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený

Som rád, že sa mesto snaží priblížiť prírodu obyvateľom mesta. Ale ukončenie prechodu pre chodcov výstupom na trávnatý porast je podľa mňa zbytočnosť a mrhanie farby. ... hlavne ak prechody nie sú tam, kde by byť mali (sídlisko Západ-železničné priecestie)

15. august 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Vodorovné dopravné značenie priechodu pre chodcov na Štúrovom nábreží (sídlisko Mier) bolo obnovené v rámci každoročnej údržby dopravného značenia, pričom tento stav je dlhodobo akceptovaný vzhľadom k tesnej blízkosti chodníka pre peších. Mesto Spišská Nová Ves v spolupráci s Okresným riaditeľstvom policajného zboru, Okresný dopravný inšpektorát, prerokuje potrebu realizácie rozšírenia spevnenej plochy a v rámci finančných možností zrealizuje túto plochu.

Priechod pre chodcov smerom na sídlisko Západ – železničné priecestie je v štádiu riešenia. Spevnené plochy pre peších spolu s priechodom pre chodcov sa zrealizujú po doručení stavebného povolenia zo strany ŽSR a. s.

Mesto Spišská Nová Ves
05. máj 2014

Anna Uhrová

Tento stav je akceptovateľný tak, ako je uvedené v predošlej odpovedi, úpravy a doplnenie spevnených plôch tam mesto nebude realizovať.

Mesto Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania