Kollárova-zviera-túlavé

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Roman 29. januára 2019

Rad by som sa opýtal predstaviteľov samosprávy mesta SNV, kedy sa začne s avizovanou rekonštrukciou mestského útulku pre psov, ktorú hrdo hlásal pán primátor pred voľbami vo svojom programe? Čo všetko bude predmetom rekonštrukcie? Tiež ma zaujíma, prečo sa nevyužívajú moderne nástroje propagácie psov a psy v útulku sa nepropagujú na Facebooku, tak ako to robia ostatne útulky. Ak to neviete, tak som ochotný s tým pomôcť a šanca na adopciu porastie Xkrát. Väčšina obyvateľov ani nevie, že nejaký útulok v SNV vôbec je a dávať fotky psov do Ička a zapatrošiť ich na mestsky web je absolútne nepostačujúce. Ďalej sa chcem opýtať, kedy sa v SNV vybuduje moderny a oplotený výbeh pre psov? Je to otázka par tisíc eur zanedbateľná pre mestsky rozpočet. Ďakujem za odpovede na všetky otázky.

01. február 2019

Odpoveď samosprávy

S pisateľom podania sme sa dnes popoludní stretli na Stanici pre odchyt túlavých zvierat, kde obdržal všetky odpovede na otázky, dohodli sme sa na ďalšej spolupráci a vzájomnej komunikácii.
Finančné požiadavky na rekonštrukciu útulku, včítane kúpy nových psích budiek a zateplených kotercov predložíme pri najbližšej zmene rozpočtu na schválenie mestskému zastupiteľstvu. Stret-
nutie považujem za veľmi konštruktívne.




JUDr. Michal Komara,PhD. náčelník
01. február 2019

Roman

Potvrdzujem slova pána náčelníka MsP, JUDr. Michala Komaru, PhD., ktorý promptne reagoval na moju žiadosť a vypočul si všetky návrhy na zlepšenie chodu útulku. Verím, že útulok bude prosperovať a psíkom bez domova sa poskytnú dôstojnejšie podmienky aspoň v podobe riadnych zateplených búd a rozšíri sa počet kotercov. Samozrejme, povedali sme si mnoho ďalších žiadúcich opatrení. Uvidíme.
04. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený alebo minimálne uzavretý. Samospráva odpovedala žiadateľovi na otázky a žiadateľ je spokojný s vyriešenim/riešením podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania