Pod Tepličkou-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Ivan 15. marca 2019

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je v pláne oprava cesty nakoľko je cela cesta v dezolatnom stave.
Mestu platime dane tak isto ako fercekovce a hute ale mestske časti sa nedajú porovnať. Doposiaľ neevidujeme zo strany mesta žiadnu aktivitu pre nás.
Patríme k mestskej časti bez vodovodu, kanalizácie a so zdemolovanou cestou.
U koho si mám žiadať náhradu škody za zničený podvozok na aute, ktorý som už neraz riešil z dôvodu rozbitej cesty. Začo ako mestská časť platíme dane?

Za odpoveď ďakujem.

04. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto Spišská Nová Ves v súčasnosti nedokáže zabezpečiť komplexnú obnovu predmetnej komunikácie vzhľadom na schválený rozpočet pre rok 2019. Napriek tomu, že v lokalite sa ešte nenachádza vodovod a kanalizácia, ktorá by bola zrejme umiestnená z priestorového hľadiska do cestného telesa, zadáme spracovanie cenovej ponuky vo variante len obnovy asfaltového krytu, prípadne so spevnením podkladu. Ak sa v priebehu roka vyskytne príležitosť na doplnenie rozpočtu na realizáciu tejto aktivity, potom budeme schopní ju aj zrealizovať. Bežnú údržbu komunikácií formou vysprávok sme už zahájili v tomto týždni, priebežne teda zabezpečíme aj údržbu tejto cesty.
Bohužiaľ nedokážeme zatiaľ odpovedať kladne na Vašu požiadavku.
S pozdravom
Peter Susa


Ing. peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy
Mestský úrad Spišská Nová Ves
05. máj 2019

Michael

Zial ked sa to neurobilo pred mestskymi volbami, tak najskor az o 4 roky... (ak vobec)
29. máj 2019

Milan

Mesto Spišská Nová Ves nedokáže... Pravidelne na Podtepličku chodím 11 rokov, tretí rok tu bývam a zo strany mesta, som nezaregistroval žiadnu aktivitu smerujúcu k zlepšeniu života obyvateľov tejto mestskej časti. Sľubujete vodovod a kanalizáciu? koľko rokov? Cesta v dezolátnom stave - či v lete, či v zime, zimná údržba minimálna, resp. žiadna - pri dome pani Borovskej človek musí ísť tesne okolo plotov, aby nedrhol podvozkom o vydutý asfalt, mimochodom o pár dní je jún a jediná prístupová cesta je rozbitá. Suseda si musí v daždi a pri topení snehu dávať nádobu na odpad pred nový plot, aby jej ho voda z výtlkov nezničila. Osvetlenie? V dvoch domoch na konci ulice bývajú už zopár rokov ľudia a chodia po tme.
30. máj 2019

Milan

Prikladám foto z 30.5.2019
18. február 2020

Adam

Dobrý deň.

Chcel by som sa opytať kompetentných ľudí na úradoch kedy majú v pláne začať s obnovou cesty v mestskej časti POD TEPLIČKOU. Kedže cesta je v dezolátnom stave. Ak sú problémom financie, tak potom neviem odkiaľ sa vôbec berú peniaze na každoročnú "OPRAVU" ak to vôbec tak môžem nazvať. Myslím si že aj po finančnej stranke je lepšie cestu urobiť novú a bude 15 rokov bez potrebných opráv ako každy rok ju opravovať a aj tak jej stav po oprave sa veľmi nezmení. Kedže platíme dane všetci dane rovnako, tak by sme boli radi ak by ste sa tým začali zaoberať.

A nakoniec si mýslím že pomôžete aj cestovnému ruchu kedže dalej sa nachádza chatová oblasť, ktorú využívaju aj návštevnici Slovenského raja.

Za odpoved vopred dakujem.
19. február 2020

Anna Uhrová

Podnet bol opatovne zaslany samosprave,

Pavla Rachelova
[email protected]
15. jún 2020

Lucia Bižáková

Pod Tepličkou-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrý deň, chcem sa opýtať kedy mesto SNV bude konečne myslieť aj na občanov mestskej časti Pod Tepličkou. Platíme také isté dane ako iné mestské časti a doposial sa tu neurobilo nič. Od kedy sa tu robila plynofikácia cesta je v dezolatnom stave a rok čo rok sa to zhoršuje. Chodím po nej denno denne či pešo či s autom a je to jedna velka katastrofa. cesta je za posledné obdobie veľmi frekventovaná osobnými aj nákladnými autami.

Kedy sa dočkame komplexnej obnovy cesty? Výhovorky, že sa neoplatí pretože sa tu nenachádza kanalizácia a vodovod sú neadekvátne, pretože dobre vieme že ani za ďalšie XY rokov to reálne nebude.
Za odpoveď ďakujem

Lucia
15. jún 2020

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
28. február 2024

Anna Uhrová

Daný podnet uzatvárame. Podnet sa naďalej bude riešit pod novým, číslom 182515

Anna Uhrová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania