Inžiniera Kožucha-barierovy pristup na skatepark

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
milos ogurcak 13. mája 2020

Vstup do areálu skateparku je nemožný pre osoby na vozíčku, pre rodičov s kočíkmi a starších ľudí, ktorí nevedia prekročiť zbytočne vysoký obrúbnik pri vstupe. Neraz som videl, ako synátor jazdí na skejte a mamka musí kočíkovať menšiu sestru na parkovisku vedľa skateparku. Fyzicky postihnutí momentálne nemajú žiaden prístup do skateparku. Taktiež vstup vedie priamo na športovú plochu, čo môže byť nebezpečn najmä počas akcií.

Nový bezbariérový vstup medzi skateparkom a streetballovým ihriskom by bol super.

01. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Momentálne riešime celý areál skateparku spolu s basketbalovým ihriskom a plochou vedľa pre vytvorenie voľnočasovej zóny. Akonáhle budeme mať vizuálizáciu daného priestoru, pustíme sa postupne do jej realizácie. Prvý krok bude vstup, samozrejme bezbariérový. Nechceme niečo riešiť bezmyšlienkovito, preto Vás chcem poprosiť o strpenie. Som si vedomý komplikovaného prístupu kvôli betónovému základu a priamemu vstupu na plochu. Naším zámerom je postupne skultivovať toto prostredie a zatraktívniť ho pre mladých športovcov.

Pekný deň.

Ing. Vladimír Hovaňák
riaditeľ príspevkovej organizácie
---------------------------------------------------
STEZ- Správa telovýchovných zariadení
Za Hornádom 15
05201 Spišská Nová Ves
tel. : 0915 377 774
11. jún 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Z môjho pohľadu stav nerieseny. Ideálne kontaktovať zadávateľa ohľadom spokojnosti s riešením podnetu.
13. jún 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania