Továrenská-plány so štadiónom

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení
meno
Jakub 20. októbra 2023

Dobrý deň,

chcem sa opýtať, aké sú zámery mesta s futbalovým štadiónom. Štadión by si už zaslúžil rekonštrukciu a bolo by fajn posunúť aj futbal v meste do 21. storočia.

Zároveň, ak by sa nad niečím takým uvažovalo, bolo by vhodné zachovať aj jedinú 400 metrovú atletickú dráhu v meste (výmena povrchu za tartan). Určite by sa potešili aj všetci fanúšikovia atletiky a aj samotnému mestu by rozšírili možnosti pri organizovaní športových podujatí.

Pripravuje sa nejaká rekonštrukcia v spolupráci so Slovenským futbalovým zväzom, Slovenským atletickým zväzom, PSK, poprípade za využitia prostriedkov z Fondu na podporu športu?

Ďakujem za odpoveď.

23. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Celý areál futbalového štadióna je v správe Mestského futbalového klubu. Ten má spracovanú štúdiu na jeho komplexnú rekonštrukciu s víziou žiadania prostriedkov zo zdrojov Fondu na podporu športu. Súčasťou by mala byť aj atletická dráha na 400 m, čo v meste skutočne chýba.

Uvidíme aké možnosti sa nám ponúknu do budúcna, ale ak budeme pripravený a bude dostatok finančných možností, treba ísť určite do Vami navrhovanej rekonštrukcie.
Kto? Mesto Stará Ľubovňa

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.