Kvalitný chodník

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený
meno
Raslavský Peter 02. novembra 2017

Neubehlo ani pol roka od asfaltovania chodníka a už sa cez neho rastie burina. A ako vyzerá ten chodník, ako keby s lopatou narucane a pocapkane. Mesto nech kontroluje vykonanú prácu a nielen zaskrtnut "hotové".
A tie schody, ktoré sa nachádzajú na tomto úseku sú rozrobené a ostali nedokončené. Najmenej 2 mesiace sa s nimi nič nedeje. Neviem či sa zabudlo alebo neboli peniaze.
Dúfam, že mesto nedá túto zimu opäť tabuľku s nápisom v zime neudrziavane.

12. november 2017

Ľubomir Krett

Chodník a schodište sú reklamované u dodávateľskej firmy, ktorá má vzniknuté závady odstrániť v najbližšom možnom termíne. S pozdravom Ing. Krett riaditeľ VPS SL
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Chodník a schodište sú reklamované u dodávateľskej firmy, ktorá má vzniknuté závady odstrániť v najbližšom možnom termíne.

Ing.Ľubomír Krett, riaditeľ VPS, p.o.
21. december 2017

Ľuboš

"Ďakujeme" pán Krett za "ukážkovú" zimnú údržbu tohto chodníka!!! Opäť ste to odflákli trápnou tabuľou, že chodník je v zimnom období neudržiavaný! A ľudia majú cez neho preletieť alebo ako?? Títo ľudia zo Zimnej ulice azda neplatia dane a poplatky mestu a následne mesto vám VPS?? Teda aj na Váš plat prispievajú! Ale myslieť na ľudí, to nie. Nehorázna absurdita a drzosť! Hanba!
23. december 2017

Ľubomir Krett

Vážený pán Raslavsky, odporučil by som Vám, aby Ste si naštudovali Stavebný zákon a VZN mesta Stará Lubovna, aby Ste zistili, kto je zodpovedný za údržbu tohto chodníka .Cisla zákona a VZN Vám nebudem písať , lebo podľa Vášho prejavu Ste dosť zdatný na to, aby Ste si to zistili. Chodníky v našej správe sa snažíme udržiavať v čo najlepšom stave. Prajem Vám pokojné Vianoce .
24. december 2017

Ľuboš

Vážený pán Krett, na Vaše ironické poznámky občania nie sú zvedavý. Týmto Vašim komentárom naznačujete, že tento chodník nie je pod správou VPS??? Lebo podľa portálu nachádzajúceho sa na mestskej stránke gis.staralubovna.sk, je za tento chodník zodpovedná práve "vaša" VPS. Aj Vám prajem pekné Vianoce. Obyvatelia Zimnej ulice budú mať tohto roku bezpečné Vianoce, keďže sneh zišiel :)
24. december 2017

Marek Vybiral

Ako vidím aj iní ľudia majú podobný problém ako som mal v minulosti ja. A teda zlú skúsenosť s VPS. Celkom ma pobavilo tvrdenie p. Kretta, že: ,, chodníky v našej správe sa snažíme udržiavať v čo najlepšom stave". Túto formulku máte zrejme v kancelárii vycapenú na nástenke že? :) Lebo realita je diametrálne odlišná. Najprv musíte sem tam svojich ľudí skontrolovať a to sa od písacieho stola nedá. Človek keď vidí nový chodník v takejto kvalite, takomto stave, tak to je až na zaplakanie. Chodník čo by mal vydržať nejaké tie roky, už po pár mesiacoch nemá svoju požadovanú kvalitu. A o zimnej údržbe tohto chodníka viem svoje, keďže vyššie na tejto ulici mám rodinu. Človek si tam musí svietiť mobilom, keďže osvetlenie žiadne a to, že ešte nikdy som tam chodník počas zimy odhrnutý nevidel je pravdou. Potom sa nečudujte ľuďom, že ich naštve takáto nečinnosť typu vystavením tabule chodník neschodný. Radšej menej komentovania na internete, viac kontrolovania svojich pracovníkov a ľudia nebudú mať dôvod sťažovať sa, keď bude všetko v poriadku. To, že sa snažíte udržiavať svoje chodníky v najlepšom stave je naozaj smiešne, keďže som natrafil na dlhodobo neupravený chodník patriaci pod správu VPS.
25. december 2017

Elena Kyšeľová

Občan sa musí starať o chodník nachádzajúci sa pred jeho domom, hoci ide o chodník mestský. Ale ak to má robiť mesto, tak už sú len výhovorky. Hoci je pán Krett riaditeľ, tak podľa stavu chodníkov a aj toho čo tu píše sa riadi heslom Ja nič, ja muzikant!
25. december 2017

Ľubomir Krett

Šťastne a veselé sviatky Vám prajem
27. december 2017

Raslavský Peter

Vážený pán Krett, odporučil by som Vám, aby Ste si prečítali, kto komentoval a nie hneď útočili na moje meno. Naďalej budem sledovať situáciu okolo tohto chodníka.
27. máj 2018

Peter

Pán Krett, dňa 12. novembra 2017 ste napísali:,,Chodník a schodište sú reklamované u dodávateľskej firmy, ktorá má vzniknuté závady odstrániť v najbližšom možnom termíne. ". Dnes je 27.5. 2018, teda prešlo už viac ako pol roka. Prešla jeseň, zima, jar a pomaly je leto. Do kedy sa bude ešte čakať na dodávateľskú firmu?!? Kedy si už nájdu ten najbližší možný termín?! Stihne sa to do konca leta? či jesene? Alebo sa na to už definitívne zabudlo? A potom geniálna dodávateľská firma skonštatuje, že prešla doba, kedy je možné tento chodník reklamovať? Nekvalitné spravený chodník a nedokončené rozbité schody, čakajú už pol roka...Poprosím o odpoveď. Ďakujem
27. máj 2018

Ľuboš

Ako občan tejto ulice Vám viem potvrdiť to, že za pol roka sa zmenilo na tomto chodníku akurát to, že tam pribudli ďalšie prírastky buriny predierajúcej sa cez tento "úžasne zrekonštruovaný" chodník :) Na adekvátnu reklamáciu sa zrejme ešte (bohužiaľ) nenašiel najbližší vhodný termín.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania