Odpad v Jakubianke a všade v meste a v okolí.

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Svatopluk 15. marca 2014

Na týchto stránkach sa píše, že odpad okolo Jakubianky aj na iných miestach je vyprataný. Pýtam sa, prečo sa to nerobí dôkladne, ale len selektívne? Prečo sa odpad nevyzbiera dôkladne a nepoužijú sa aj napr. hrable? Keď sa odpad dôkladne nevyzbiera, rýchlo tam pribudne ďalší (malá kopa pýta veľkú kopu). Teraz je obdobie, keď je vidieť naše hriechy voči prírode. Do mesiaca sa príroda prebudí a všetko zarastie trávou a listami. Potom sa nám ten odpad bude ťažko hľadať... Alebo to práve chceme?
Na fotografiách je odpad priamo v riečke Jakubianka- čakáme kým to zoberie veľká voda?

23. marec 2014

Martina

Odpad bol uprataný, bohužiaľ je tam už nový. Naši čierny spoluobčania a mestský opilci sa o to postarali. Na môj dotaz, nech nehádžu veci na zem, mi bolo povedané, že sa mám starať o seba a že, citujem : "Vy, biely to popratace." Takže niet o čom. Toto je a bude večný problém, nech sa mesto snaží akokoľvek.
04. apríl 2014

Jasmin

Chodím okolo Jakubianky denne do práce a odpad je tam od jesene stále ten istý. Na fotkách z jesene mám tie istý lavór, rozbité vedrá, v červenej deke obalené vrece s odpadom, koberce a šatstvo, ako to tam všetko je aj dnes. Dolný úsek potoka uprataný vôbec nebol. Nie je správne, že podnety sa tu označujú ako vyriešené, ak to pravda nie je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania