Parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Vyriešený
meno
jan 09. októbra 2015

vysýpanie plochy aspoň nejakým kamením aby sme hlavne v daždivom počasí nevystupovali do blata ďakujem.

12. október 2015

xxx

podla mna toto nieje parkovacie miesto
13. október 2015

Janka

Takých úžasných "parkovísk" je tu v Stropkove viac. Niekoľko je aj na ulici akad. Pavlova, ďalšie pri bývalej Skalke a pod. :(
14. október 2015

Odpoveď samosprávy

Mesto v súčasnosti realizuje pasportizáciu všetkých parkovacích miest na svojom území. Sme si vedomí ich nedostatku a počet parkovísk je potrebné zvýšiť, ale takisto zefektívniť využívanie jestvujúcich plôch. Na jednej z predchádzajúcich porád sa vedenie mesta zaoberalo aj podnetom, na ktorý upozorňujete. Ide o priestranstvo, pod ktorým vedie teplovodné potrubie, preto bude potrebné zvážiť, akým spôsobom tam prípadne realizovať výstavbu parkovacích plôch. Vysypanie kameniva by problém riešilo len čiastkovo, samospráva plánuje v budúcom roku postaviť viacero nových parkovísk. V akom rozsahu a ktorých lokalitách bude závisieť od získaných poznatkov z pasportizácie i finančných možností samosprávy.

Peter Novák
marketing, komunikácia, vzťahy s verejnosťou
25. marec 2016

juraj maruscak

chcem sa spýtať ako dopadla pasportizácia a či mesto bude realizovať výstavbu tohto konkrétneho parkoviska .Dakujem za odpoveď
02. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Aktuálne prebieha výstavba parkoviska na ploche oproti, následne budú nové parkovacie plochy vybudované aj na mieste zobrazenom na fotografii.

Peter Novák
marketing, komunikácia, vzťahy s verejnosťou
24. máj 2016

juraj maruscak

Chceme sa službe a jej zamestnancom a všetkým ktorý sa pričinili o výstavbu parkovísk . ĎAKUJEME.Obibatelia B 1 a B 2.
25. máj 2016

Odpoveď samosprávy

V uplynulých dňoch bolo v predmetnej lokalite vybudovaných 13 nových parkovacích miest, vrátane jedného vyhradeného miesta pre vozíčkárov. Všetky práce realizovalo mesto vo vlastnej réžii prostredníctvom podniku Služba.

Peter Novák
marketing, komunikácia, vzťahy s verejnosťou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania