Bottova-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení

Po vytvoreni noveho povrchu cesty k precerpavacej stanici tu stale trci biely zvysok spodnej vrstvy (geotextilie?) pod cestou. Chce to mesto este nejako dokoncovat? Pripadne mozem to odstrihnut aj sam ak treba.

01. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Informoval som o ňom kompetentného pracovníka a požiadal ho o vyjadrenie. Po jeho obdržaní Vás budem informovať.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
03. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obdržal som vyjadrenie kompetentného pracovníka MsÚ Stupava, že túto rekonštrukciu (cestu) MsÚ Stupava nerobil. Preto Vám neviem podať bližšie informácie kto túto prácu a záležitosť realizoval. Označili ste to miesto ako cesta ku prečerpávačke. Čo konkrétne máte na mysli? Cestu ku VaK? Alebo? Na mape tam nič také nevidím.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
04. január 2022

Marek Zahradník

Dobry den,

ano, je to novy povrch cesty k precerpavacej stanici kanalizacie, do ktorej steka kanalizacia z ulic Bottova a Dolna, a odtial sa cerpadlom precerpava do vodarni. Precerpavaciu stanicu vidite na fotke v pozadi - tam, kde konci ten novy povrch cesty, nalavo je betonovy kruh s bielou elektrickou skrinou. V podzemi to ma cerpadlo. To sa priebezne zanasa a ludia z VaK to chodia cistit - asi kazdy den. Myslim, ze kvoli tomu tu robili tu novu cestu, aby sa tu ich auto neborilo v blate po dazdoch. Teda je mozne, ze to bolo cele realizovane iba z ich strany, ak to nerobilo mesto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.