Chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Pavol Turansky 25. januára 2016

Dobry den v minulosti sme ako obcania ul. Dolna ziadali o vybudovanie chodnika, bolo nam odpocedané, ze niesu financie....chcem sa spýtať ci niekedy budu, alebo sa na nas obcanov Mastu ako vzdy volajako pozabuda. Dakujem za odpoved

26. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. V rozpočte na rok 2016 nie sú zatiaľ schválené kapitálové investície na realizáciu nových chodníkov vzhľadom na nemožnosť financovania tejto aktivity. Požiadavky na zaradenie do rozpočtu vrátane požiadavky na vybudovanie chodníka na Dolnej ul. predložíme mestskému zastupiteľstvu pri úprave rozpočtu na rok 2016.

Katarína Macáková, vedúca oddelenia ÚR a ŽP
05. august 2017

Pavol Turansky

CHODNÍK na ul. Dolná

Pred cca 3-5 rokmi sme obcania ul. Dolna poziadali mesto Stupava o vybudovanie chodnika. Bolo nam vtedy odpisane, ze momentalne niesu financie v rozpocte, ale ako tak sledujem tak pani na ul. Bitunkova ste ofpisali, ze sa nasli peniaze na chodniky. Viete mi napisat ci občania Mastu niesu občania Stupavy ? Nakolko na ine lokality sa peniaze najdu. Dakujem za odpoved.
30. október 2017

Pavol Turansky

Chodnik

Pan starosta....dokedy budete odsuvat vybudovanie chodnikana ul. Dolna o ktory sme Vas ziadali v liste asi pred 3-4 rokmi ? Vidim ze sa v Stupave buduju stale chodniky, ale na obcanov Mastu akosi zabudate. Vtedy ste mi napisali ze niesu financie, ale ako vidim inde sa najdu. Dakujem
01. november 2023

Radoslav

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
03. november 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
08. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v rámci príprav rozpočtu na rok 2023, ktoré bude schvaľovať mestské zastupiteľstvo, zaradíme do plánu na rok 2023 aj vypracovanie projektovej dokumentácie, potrebnej k stavebnému povoleniu a prípadnej realizácii.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania