Park-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Peter 07. januára 2022

Prečo sa mesto Stupava nezapojilo do súťaže o vybudovanie jedinečného športovo-oddychového areálu K Park financovaného výlučne zo zdrojov spoločnosti Kaufland? Má mesto toľko finančných zdrojov, že takéto ponuky môže ignorovať ? Pre tých, čo nevedia o čom hovoríme pozrite www.kauflandpark.sk. Jedná sa podľa môjho názoru o neschopnosťou mesta Stupava premrhanú jedinečnú príležitosť, nakoľko systém hodnotenia zohľadňuje počet obyvateľov a prepočítava sa koeficientom. Na to, aby sme boli v priebežnom poradí do siedmeho miesta, ktoré zaručuje vybudovanie parku zdarma nám pritom pri počte obyvateľov 13000 stačilo 350 hlasujúcich ľudí! Sme všetci napätí, akú odpoveď nám poskytne mesto Stupava v zastúpení primátorom Petrom Novisedlákom k tomuto podnetu.

11. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadal som o bližšie informácie Referát projektov MsÚ Stupava a obdržal som nasledovné vyjadrenie:
"Dobrý deň, v podmienkach pre účasť miest/mestských častí v projekte spoločnosti Kaufland - Kaufland Park je vyslovene uvedené, že „do projektu športovo-oddychového areálu Kaufland Park sa môžu zapojiť všetky slovenské mestá, v ktorých sa ku dňu začatia registrácie, t.j. ku dňu 1.7.2021 nachádza predajňa Kaufland“. Z uvedeného dôvodu sa mesto Stupava nezapojilo do projektu."

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
13. január 2022

TomD

Mily Peter!
V 99% su tieto projekty vzdy urcene pre mesta (a obce), ktore maju v danej lokalite svoju prevadzku (ako napr. aj LIDL žihadielko), tak ako pise pan Kubička..
Po druhe, je trochu odveci napisat takyto prispevok tzv. "po funuse" stylom "PRECO?"..
"Preco" sa pyta lahko.. ale co tak napisat vtedy, ak je vyzva stale aktualna? Trebars ak by Mesto Stupava toto nezaregistrovalo? Stazovat sa, to je fakt take slovenske..
PS: Stupava ma cca. 15100 obyvatelov .. zial, tak 3 tisic su ludia, ktori nemaju potrebu prihlasit si trvaly pobyt a "vdaka" tymto "Stupavcanom" mesto rocne prichadza o nemale ciastky ked sa rozdeluje budget v ramci BSK.. ale to je uz dalsia tema..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.