Park-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Bohdana 12. septembra 2023

Dobry den, chcela by som upozornit na mnoho opitych ludi vyskytujucich sa v areali zamockeho parku a na inych miestach v centre Stupavy. Zvyseny pocet tychto vandalov a ludia bez domova na miestach kde sa prechadzaju ludia a mamicky s detmi.Navrhujem mestu zvysit policajne hliadky na tychto miestach nakolko som viackrat videla ako tito ludia obtazovali okoloiducich ludi a dokonca prefackali jedneho chlapca,ktory sedel na lavicke pri kostole. Park sa znovu zmenil na epicentrum vandalov, ktory treba mat pod policajnou kontrolou.

14. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet, oslovili sme mestskú políciu o vyjadrenie. Mestská polícia pravidelne takéto prípady rieši, avšak nie je v ich kapacitných možnostiach byť v parku nepretržite.
20. november 2023

Stana Boráková

Navrhujem Zamocky park po zotmeni uzavriet. Je tam aj tak tma, svietia 3 lampy, ine tam asi ani nie su. Naco to je otvorene? Deti do tmy asi nepustite, hovno po psovi nevidite, len z tmy hlasy pubertakov a stupavskych alkacov a rano bordel akurat tak. Porozmyslajte nad tym.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.