Malacká-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

Dobry den. Chcem sa opytat kompetentnych dokedy mame trpiet takyto chodnik. Nielen, ze ziadny nemame, ale este je aj zarasteny, ze sa tade neda chodit. Alebo mame chodit po ceste s kocikmi medzi autami? Pozyvam vas na prechadzku, zoberte deti, kociky a mozme si to spolu vyskusat. Odpoved, ze mesto na chodnik zabudlo pri planovani vystavby nam nepomoze. Prosim o odpoved s terminom dokoncenia chodnika. Kludne pridte medzi nas a mozte nam to vysvetlit. Dakujeme

08. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, ktorý je dlhodobým problémom na ktorý mesto nemá uspokojivé riešenie vzhľadom na to, že nevlastní pozemky na ktorých by sa dal chodník vybudovať.
08. jún 2023

Lubomír Vencelík

Dakujem za odpoved. Mate k tomuto problemu alternativne riesenie? Budeme mat chodnik? Resp. Mozeme ocakavat nejaku sucinnost zo strany vedenia mesta?
09. jún 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
12. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na mestské zastupiteľstvo 15.6.2023 ide na schválenie materiál o vykonaní štúdie realizovateľnosti, ako môže mesto postaviť chodník z lokality Pod Kopcami do mesta.
Keďže mesto nemá žiadny pozemok popri Malackej ulici, štúdia by mala dať odpoveď na to ako sa vysporiadať so všetkými aspektami, ako sú vlastnícke vzťahy, ochranné pásma, atď. a určiť ako trasovať chodník, tak aby bol realizovateľný. Bude skúmať viacero možností ako sú vybudovania chodníka od autobusovej zastávky po oboch stranách popri ceste I/2 s napojením na existujúci chodník na ulici Malacká, alebo vybudovanie chodníka z lokality Pod Kopcami cez v súčasnosti nezastavané územie a potom popri cintoríne na Rímsku ulicu. Ihneď po schválení MsZ zadáme vypracovanie štúdie. Existujúci prechod od autobusovej zastávky pri Volkswagene smerom do mesta, aj keď nie je v našom vlastníctve, dáme pokosiť.
13. jún 2023

Soňa Šerešová

Dobrý deň, kto je vlastníkom pozemkov, ktoré sú popri ceste po ľavej strane smerom do Stupavy? Mesto by ich mohlo odkúpiť a vystavať chodník. Ďakujem.
21. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, plochu okolo chodníčka sme pokosili.
21. jún 2023

Lubomír Vencelík

Ano hned sme si to vsimli a dakujeme. Prosim informujte nas hned ako budete mat nove informacie o chodniku. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.