Nová-chýbajúca informačná tabuľa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Igor 23. augusta 2023

Dobrý deň !
Môžem požiadať o osadenie v Stupave také nápisy ako na fotografii v prílohe listu ? Takéto obmedzenia existujú takmer vo všetkých okolitých osadách – od Zagorskej Bystrice po Plavecký Mikuláš. Ale z nejakého dôvodu v Stupave žiadne nie sú a veľmi často ľudia v nedeľu radi kosia trávu alebo píliť drevo.
S pozdravom,
Igor

24. august 2023

Marian

Igor, ma Stupava take VZN ktore by veci uvadzane na tabuli obmedzovali / zakazovali ? Ak sa nemylim, nema, cize ich nema mesto na zaklade coho umiestnit. Ak by take VZN chceli posranci schvalit, bolo by vhodne, aby k tomu prebehla siroka = celomestska diskusia
25. august 2023

Igor

Poslancom nikto nebráni prijať takýto zákon, obyvatelia Stupavy sa len poďakujú.
25. august 2023

Marian

ano, nebrani im nic, ale vacsina obci ma tie tabule iba ako osvetu a nema schvalene VZN. tak ako som pisal, bolo by asi vhodne, ak, tak spravit k tomu sirokospolocensku diskusiu alebo aspon prieskum. tak ako chceli NRSR zakazat resp.obmedzit nedelny predaj, cast ludi by bolo za, cast proti.
28. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet, avšak je to presne tak ako píše pán Marián v diskusii. Mesto Stupava nemá prijaté VZN, ktoré by v súčasnosti zakazovalo rušenie nedeľného pokoja. Vašim podnetom sa budeme ďalej zaoberať a preveríme možnosti, ktoré v tomto smere môžeme urobiť.
30. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto má v pláne osádzať podobné edukačné tabule pri vstupoch do mesta, ktoré však budú mať len edukačný charakter, ostáva potom už len na uvedomelosti občanov ako budú nedeľný pokoj rešpektovať.
04. september 2023

Peter Papp

tak potom to dajte aj do zámockého parku, keď tam je 3 - dňový cirkusový hurhaj od rána do noci a keď tam sú, akože ostatné akcie a počúvať hučiacu hudbu celý deň je naozaj super a nie pol hodinové kosenie !!!
23. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol vyriešený. Pri vstupoch do mesta sme osadili takéto tabule edukačného charakteru.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.