Štúrova-realizácia nového ,,západného" prepojenia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Uzavretý
meno
Michal Valovic 04. septembra 2023

Dobrý deň, chcem sa spýtať kedy začne realizácia nového ,,západného"
prepojenia cez Štúrovú ulicu komplexom Noemis, tak ako sa k tomu developer zaviazal a mesto mu malo byť nápomocné?

Ďakujem.

04. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, napriek našej snahe, ešte nie sú majetkovo vysporiadane pozemky pod cestou. Momentálne ich mesto Stupava nevie dostať do vlastníctva, konanie sa vedie na SU Lozorno, bolo podané voči nemu odvolanie, s ktorým sa musí stavebný úrad vysporiadať, ale problém s pozemkami je stále aktuálny a zatiaľ ťažko riešiteľný.
05. september 2023

Marian

"super", cize zase "nic" pre mesto a obcanov a iba "nabaleny" developer. som velmi zvedavy, ci mesto udeli kolaudacne rozhodnutie bez vybudovania Sturovej .....
05. september 2023

Michal Valovic

Presne tak. Prečo mesto s developerom nespraví napríklad v Mástskom dome nejakú prezentáciu, ako by vyzerala ulica Štúrova po vybudovaní, keby sa podarilo od majiteľov získať pozemky. Nejaká lepšia interakcia by bola určite väčším prínosom ako keď príde niekomu papier nech daruje alebo za 1€ predá pozemok. Keby človek videl tu vznikne tak by aj inak uvažoval.
06. september 2023

Odkaz pre starostu

Prosím diskutujúcich, aby sa v komunikácii na portáli vyjadrovali vecne a fakticky, a aby sa zdržali zbytočne urážlivých, vulgárnych a ironických komentárov.

Ďakujeme,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, viac informácií k tejto téme nájdete v rámci odpovede na interpeláciu poslanca Ing. Patrika Kollarociho, MBA.

https://www.stupava.sk/samosprava/interpelacie-poslancov/odpoved-na-interpelaciu-poslanca-ing-patrika-kollarociho-mba-zo-dna-1492023-6779.html?kshowback=

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania