Cyklotrasa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Miro Kulich 19. novembra 2015

Takto vyzerá cyklotrasa, ktorá sa mení na cestu pre motorové vozidla následkom čoho je neustále poškodzovaná. Prikladám fotky kritického úseku, kde vznikli na ceste k Morave dve veľké jamy, ktoré vodiči obchádzajú po cyklochodniku. Riešením by bolo možno zaviesť tieto jamy, vytvoriť popri ceste jarok a očistiť cyklotrasu. Mne sa to hliníkovou lopatou nepodarilo Záverečné foto je dôkaz, ze priečny prejazd cez cyklotrasu od rybníka nespôsobuje žiadny veľký problém.

21. november 2015

peter

Myslím že ked sa s tým niečo nebude robit ,ten chodník bude ne jar úplne zničený.Som to videl.Autá si tam spravili dialnicu !!!
22. november 2015

eva

...moja viacnasobna skusenost-motorky na cyklochodniku, ktore sa ani nevyhnu ani nespomalia...
23. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, momentálne sa cesta udržiava len navážaním makadamu a jeho zhutnením. Za tie roky tam pribudlo stále viac a viac makadamu až sa cesta s cyklochodníkom na niektorých miestach vyrovnáva. Chcelo by to komplexnejšie riešenie s vypracovaním projektu riešenia, pripadne aj úpravou povrchu vozovky (asfalt). Táto aktivita je závislá od finančných možností a schválenia aktivity poslancami MsZ.

Ing. arch. Ivan Klas, referát správy a údržby majetku
11. február 2016

Vladimír

Súhlasím. Po cyklochceste jazdia zrejme zamestnanci žrebčína, aby si nebodaj nezašpinili auto. Jazdia po celej trase. Vidieť to podľa stôp na cykloceste. Obídu pneumatiky jednou stranou po poli a pokračujú ďalej. Chodím tadiaľ pešo každý týždeň aspoň tri až čtyrikrát. Zistíte to podľa stôp, keď pôjdete až po žel. trať. A ďalej vyhadzujú tam aj ojazdené pneumatiky z aút. Musia chodiť najmä skoro ráno.
07. marec 2016

Michal

Totalne rozbita cesta

Navrhujem umiestnit na tuto cestu dopravnu značku zakaz vjazdu Osobnych automobilov v oboch smeroch!Vstup na cestu len na vlastne nebezpečenstvo alebo na tankoch.Prečo? Tato cesta sa stava totalne neprejazdna pre osobne vozidla.Važene vedenie mesta Stupava ,uvedomte si že aj v dotknutej lokalite žiju ludia ktorí platia všelijake dane mestu Stupava a ako protihodnotu maju za odmenu "perfektne upravenu cestu".Na opravu cesty nie su potrebne statisice nezmyselne vyhodenych Eur,stačil by aj zdravy rozum a zamyslenie sa nad situaciou ktora sa nerieši od vzniku Slovenskej republiky.Potom nech sa ludia nedivia ze auta uz radsej chodia po cyklistickom chodniku ako po ceste.Nemaju totiz už inu moznost.Dakujeme za pochopenie."Spokojní danovi poplatnici"
08. marec 2016

Miro Kulich

Miso, úplne s tebou súhlasím, ze by sa mala cesta opraviť. Potom by sme si naje mohli robiť preteky, cyklisti vs auta ;-). Ale teraz vážne, cesta je dezolvatnom stave, tak ako Sturova ulica v intraviláne mesta. Cesta je tak deravá ako skládka odpadu, ktorá by mala byt opravená. Cesta je v noci tak neosvetlená, ako niektoré časti priamo v Stupave.
Jednoduchým riešením by možno bolo zvýšiť dan z nehnuteľnosti o 1000% a dat zľavu 1000% len ľudom, ktorí majú trvalý pobyt v nasej Stupave. Takto za par rokov by mohla byt cesta opravená, spolu s vymeneným osvetlením v Stupave a novým povrchom na Sturovej, ci okružnou križovatkou na hlavnej.... Toto je ale otázka na našich poslancov, ako nám chcú pomôcť, ked sme si ich zvolili.
10. marec 2016

Radovan

Miro, Sturovu ulicu poznam je to hrozne ako sa neriesi aj tento problem.Ale zda sa mi ako keby sa v Stupave prestali riesit problemy vo vseobecnosti.Cesty,verejne osvetlenie,skolstvo,celkovo sluzby....Este k tym daniam.Dane mozes dvihat len vtedy ak z tych dani bude mat nieco aj obcan.To sa zatial ani v Stupave a celkovo na Slovensku nedeje.
27. máj 2016

Miro Kulich

Technicke sluzby sice cistia cyklotrasu, ale podla tychto fotiek, niektore useky vynechavaju.
27. máj 2016

Miro Kulich

Dalsi dokaz zlej udrzby.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania