Riesenie ziadosti obyvatelov ulice Na aleji

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Pavol 13. marca 2016

Dobry den, dovolim si poziadat o informaciu ako bola vyriesena ziadost obyvatelov ulice Na aleji, ktora bola podana uz viac ako pred 30 dnami, avsak vysledok nie je znamy a ani viditelny. Ziadali sme zastavenie premavky nakladnych automobilov po ulici Na aleji, nakolko spojenim ulic Cementarenska a Na aleji, sa vedia nakladne auta vyhybat zakazovym znackam na ulici Lipovej a Kupelnej kde zamer bol aby nakladne vozidla pouzivali ulicu Zeleznicnu., ktora bola na toto planovana a aj stavebne na takuto zataz vyhotovena. Ulica na Aleji bola zhotovena iba ako miestna komunikacia a tiaha vozidiel nici jej podklad a da sa ocakavat skore lamanie povrchu vozovky.

25. marec 2016

Jozef Mráz

Obcania z Aleje, chcem Vas upozornit na to ze 25 m cesty od byvaleho plotu Cevaservis v smere Na Aleji je stale cierna stavba, nemali by tadial chodit vobec ziadne auta, staci sa obratit na Okresny stavebny urad aby to poriesil. Navyse to mala byt predtym zo strany Cevaservisu slepa ulica podla stavebneho povolenia a obytna zona. Bez zmeny stavby pred dokoncenim sa to pri kolaudacii zmenilo na dnesny stav. O kvalite cesty pomlcim, staci sa po nej prejst, uz teraz su tam polamane, popraskane miesta...
31. marec 2016

Pavol

No vyzera to tak , ze pan Mraz ma pravdu co sa tyka kolaudacie, kedze reakcia na riesenie neprisla a asi ani nemoze kedze komunikacia este nie je legalna. Teda asi prepojenie ciest Na aleji a Cementarenska.
12. júl 2016

Pavol

Bude sa riesit uvedena situacia, ktora je kazdym dnom viac neunosna, osadenie dopravneho znacenie Obytnej zony pri novostavbe na Cementarenskej situaciu vobec nevyriesilo nakolko zona konci na krizovatke NA aleji a Robotnicka , vozidla nadalej jazdia neumerne rychlo po celej ulici nakolko je rovna a doslova laka na rychlu jazdu. Alebo cakaju kompetentni pokial sa nieco stane a zrazi niekto deti ktore sa hraju na ulici , pretoze nejaku chodnik zo svojho domu a vychadzaju priamo na ulicu? Samozrejme aj nadalej je nutne riesit jazdu nakladnych vozidiel po tejto komunikacii, hlavne vozidiel z TS ktore s kontajnermi jazdia na zberny dvor pravidelne a len cakam kedy mi oderu vozidlo, nakolko musim nechat miesto na chodniku a nemozem blokovat chodnik tak ako inde sa bezne stoji pretoze chodi dost ludi po tejto ceste smerom do Stupavy
24. február 2017

Pavol

Petícia a dopravné značenie zákazu vjazdu

Kedy konecne vyriesi MU peticiu obuvatelov ulice Na aleji za zakaz vjazdu nakladnym vozidlam na ulicu Na aleji prepojenu s Cementarenskou, stale vsetky vozidla jazdia po tejto uzkej miestnej betonke ktora sa postupne prepada. Vsetky nakladne vozidla iduce na skladku (hlavne ASA a TS) jazdia tadeto pricom by mali vyuzivat Zeleznicnu, Inak nevidim zmysel zakazu na Lipovej a Kupelnej. Potom nastavaju situaci ako na fotke. Komunikacia nema chodnik na druhej strane, iba odvodnovaci zlab.
07. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet je v riešení, v súčasnosti pracujeme na projektovej dokumentácii zmien v dopravnom značení na zákaz vjazdu nákladných áut a zvažujeme aj možnosť osadenia spomaľovača za križovatkou Robotnícka / Na Aleji.

Ing. Lívia Štulajterová
Referát územného plánovania a dopravy
Mesto Stupava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania