Chýbajúci chodník na Bitunkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Zuzana Kalna 29. mája 2017

Dobry den, chcela by som upozornit na chybajuci chodnik na Bitunkovej ulici v Stupave, po tejto ulici chodi vela deti - skolakov a skolkarov do skoly a skolok, smerom z Jilemnickeho, Vincenta Sikulu a Jana Ondrusa a tato ulica je naozaj velmi nebezpecna. Existujuci spomalovac v dolnej casti ulice vobec situaciu neriesi kedze po svahu auta aj tak letia obrovskou rychlostou a napr ja ako matka s kocikom sa tu ani nemam kde autam vyhnut. Vopred dakujem za riesenie tejto situacie. Zuzana Kalna

02. jún 2017

eva

chodnik chyba,
pripajam sa k ziadosti o riesenie.
eva zatkova
04. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie referátu územného rozvoja a dopravy. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.


Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia vnútornej a všeobecnej správy
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mesto Stupava vníma potrebu dobudovania chodníkov pre peších v mnohých lokalitách mesta, na tento rok boli v rozpočte mesta vyhradené financie na chodníky v určitých lokalitách (viďte zverejnený rozpočet mesta). Čo sa týka Vami požadovaného chodníka, v prvom kroku overíme, či sú v tejto lokalite priestorové možnosti na vybudovanie chodníka, a pri vôli Mestského zastupiteľstva začneme podnikať potrebné kroky vedúce k realizácii chodníka.

Ing. Lívia Štulajterová
referát oddelenia územného plánovania a dopravy
11. september 2022

Miriam Stopová

Stupava Bitúnkova - chýbajúce chodníky

Dobrý deň. Prosím v svojom mene a aj v mene ľudí bývajúcich v okolí ulice Bitúnkovej o urgentné riešenie problému jej nebezpečnosti. ULICA BITÚNKOVÁ JE FREKVENTOVANÁ SPOJOVACIA ULICA, STÁLE BEZ JEDINÉHO CHODNíKA. Míňa sa tu doslovne kvantum áut a chodcov. Chodci z okolitých ulíc až po sídlisko oblasti ulíc Jilemnického a V.Šikulu sú neustále ohrozovaní, samotné autá na tejto úzkej ulici sa míňajú veľmi natesno. Podvečer a večer sa už veľký problém ešte násobí. Prosím v mene svojom aj desiatok obyvateľov s ktorými sme sa o tejto nedoriešenej mimoriadne nebezpečnej ulici, obzvlášť v časti od Marcheggskej po ul.Pri Potoku, rozprávali, o promtné riešenie a dostavbu chodníkov.
11. september 2022

Katarina Sirotova

Bitúnkova-chodník-chýbajúci

V mnohých castiach Stupavy uplne chybaju chodníky (Bitunkova, Marcheggska). Niekde su len provizórne. Pritom ide o frekventovane ulice, kde chodia skolaci, matky s kocikmi.
11. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve s otázkou na stav riešenia.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
12. september 2022

Anonym

Dobrý deň, prikladám link na informáciu, ktorá bola zverejnená na webovom sídle mesta Stupava 8. septembra t. r. (úvahy o zjednosmernení Bitúnkovej ulice a vybudovaní chodníka):
https://www.stupava.sk/o-meste/aktuality-1/rekostrukcia-bitunkovej-ulice-je-dokoncena-4050sk.html

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania