Stupava Bitúnkova - chýbajúce chodníky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Uzavretý
meno
Miriam Stopová 30. novembra 2017

Dobrý deň. Prosím v svojom mene a aj v mene ľudí bývajúcich v okolí ulice Bitúnkovej o urgentné riešenie problému jej nebezpečnosti. ULICA BITÚNKOVÁ JE FREKVENTOVANÁ SPOJOVACIA ULICA, STÁLE BEZ JEDINÉHO CHODNíKA. Míňa sa tu doslovne kvantum áut a chodcov. Chodci z okolitých ulíc až po sídlisko oblasti ulíc Jilemnického a V.Šikulu sú neustále ohrozovaní, samotné autá na tejto úzkej ulici sa míňajú veľmi natesno. Podvečer a večer sa už veľký problém ešte násobí. Prosím v mene svojom aj desiatok obyvateľov s ktorými sme sa o tejto nedoriešenej mimoriadne nebezpečnej ulici, obzvlášť v časti od Marcheggskej po ul.Pri Potoku, rozprávali, o promtné riešenie a dostavbu chodníkov.

01. december 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto Stupava dlhodobo vníma potrebu investovania financií do nevyhovujúcej dopravnej infraštruktúry mesta, či už vo forme rekonštrukcie existujúcich komunikácií, alebo výstavby nových komunikácií a chodníkov. Výstavba chodníka a rekonštrukcia cesty na ul. Bitúnková je zaradená do návrhu rozpočtu pre rok 2018. Schvaľovanie rozpočtu mesta a rozhodovanie o tom, ktoré aktivity budú podporené je plne v moci Mestského zastupiteľstva. Ak páni poslanci túto aktivitu podporia, zamestnanci MÚ rozbehnú všetky potrebné úkony na zrealizovanie tohto zámeru. Keďže sa jedná o umiestnenie nového chodníka v zastavanom území, jeho realizácii musí predchádzať príprava projektovej dokumentácie, vydanie povolenia stavebného úradu, realizácia prípravy územia – preložky existujúcich inžinierskych sietí, atď...., preto predpokladaný termín realizácie sa môže posunúť až na rok 2019.

Lívia Štulajterová, referát dopravy
15. apríl 2019

Jozef

Bitúnkova-chodník-chýbajúci

Chýbajúci chodník a často od parkovanie autá na Bitunkovej ulici komplikujú premávku a ohrozujú chodcov. Veľmi veľa detí tadiaľ chodí do školy a autá tu jazdia rýchlo napriek zníženej predpísanej rýchlosti.
15. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Juraj Hurný
Odkaz pre starostu
[email protected]
26. júl 2019

Fero

Dobry den, je mozne ze sa realizacia posunula alebo uz zacalo planovanie vystavby chodnika/cesty na tento rok 2019? dakujem Milos
27. júl 2019

Odkazprestarostu.sk Stupava

Dobrý deň,
preposlali sme samospráve otázku so žiadosťou o vyjadrenie.

S pozdravom,
Petra Kňazeová
Administrátor portálu Odkaz pre starostu pre mesto Stupava
29. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Požiadal som o bližšie informácie. Po ich obrdžaní Vás budem informovať.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
11. september 2022

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/40473/chybajuci-chodnik-na-bitunkovej

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu.

Ďakujeme za pochopenie.

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania