Nebezpečné umiestnenie košov na Vajanského 1/a

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Radomír 09. augusta 2017

Koše na triedeny odpa na Vajanskeho 1/a su velmi blizko krizovatky ciest Dlha a Vajanskeho, auta casto stoja a blokuju 1 jazdny pruh tesne za krizovatkou co nie je bezpecne - vid. cerveny bod na mapke.
Navrhujem preto premiestnit tieto koše dalej na Vajanskeho ulici - vid modry bod na mapke. myslim ze cca 60 m nie je daleko a zlepsi sa bezpecnost vsetkych ucastnikov. Zaroven budu kose po oboch stranach ulici Vajanskeho a blizsie pri sebe co zlepsi nakladanie s odpadmi pre komunalne sluzby.

10. august 2017

Miro Kulich

Dobrý deň,

tie odpadkové koše sú tam na nebezpečnom mieste. Vozidla, ktoré smerujú z ulice Dlhej na ulicu Vajanského musia isť tesne popri odpadkových košoch. Preto ohrozujú nielen obyvateľov, ktorí chcú vyhodiť odpad, ale aj vodičov oproti idúcich vozidiel z Vajanského na ulicu Dlhu.
14. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Verejno-prospešné služby Stupava na Vajanského ulici premiestňovala zberné nádoby na odpad tak, aby sa sprehľadnila križovatka ciest Dlhá a Vajanského, ako aj výjazd z parkoviska pri bytovom dome na Vajanského 1/a. Zberné nádoby pravdepodobne niekto z obyvateľov bytového domu premiestnil tam, kde sú v súčasnosti. VPS Stupava opätovne premiestni zberné nádoby. Chceme však požiadať obyvateľov, aby premiestňovaním zberných nádob v budúcnosti neohrozovali bezpečnosť ostatných.

Mgr. Zuzana Lovíšková, vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania