Nebezpečne umiestnené odpadkové kontajnery

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

Dobry den, kontajnery su umiestnene v krizovatke, cim vytvaraju nebezpene situacie pre vodicov a ludi, ktori ich naplnaju odpadom.

13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zamestnanci VPS už tieto kontajnery presúvali niekoľko krát na rôzne miesta na základe podnetov od viacerých občanov. A po vysypaní ich vždy vrátia tam odkiaľ ich zobrali. Žiaľ ľudia si svojvoľne presúvajú tieto kontajnery. Ideálne miesto na umiestnenie kontajnerov v danej lokalite však nie a ich umiestnenie je na úkor parkovacích miest.

Marián Závodný, VPS Stupava
13. november 2017

KrajsiaStupava Stupava

Dobrý deň,

prečo sa to nerieši vyznačením miesta, kde bude zakázané státie motorového vozidla a na toto bezpečnejšie miesto sa umiestnia odpadkové kontajnery.
Alebo požiadať majiteľov bytovky, ktorí tieto kontajnery využívajú, aby si vybudovali vlastné uzamykateľné stojisko na bezpečnejšom mieste.

S pozdravom
Krajšia Stupava bez rozfúkaných odpadkov z preplnených a otvorených odpadkových košov.
11. marec 2018

Ivan Filip

Majitelé bytovky u ktoré tyto ekokontainery stojí ,by byli velmi rádi ,keby tyto nádoby byly preložené jinam.Využívané totiž sú predovšetkým automobilistami s SPZ celeho Slovenska,ktorí bezohledne stojí takmer v križovatke(dost neprehledné)
11. marec 2018

Ivan Filip

Dalej velmi vyrušuje okolných obyvatelov-predovšetkým v ranných hodinách, v dobe najvatsieho pohybu aut.Navrhujem riešenie:presunut konteinery o 40 metrov, na Dlhú ul. vedla brány do Lubogasu
03. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v rámci zachovania bezpečnosti cestnej premávky, boli na miesto osadené stĺpiky, ktoré zabraňujú uloženiu kontajnerov na toto miesto a zároveň poskytujú vodičom i chodcom prehľadnú križovatku.

Marián Závodný, riaditeľ VPS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania