Odstránenie grafitti na športovej hale

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Róbert Mifkovič 16. augusta 2017

Je mi naozaj trápne, že vám sem musím toľko podnetov vypisovať, a že mesto nevie samostatne robiť priebežnú údržbu a opravu verejných priestorov. V prípade, že ste to ešte nestihli odstrániť od vyhotovenia fotografie (12.3.2017), prosím učiňte tak.

13. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Problémom je, že areál nie je oplotený. Po oslovení riaditeľky školy padol návrh, že by žiaci ZŠ využili znečistenú plochu a vyrobili grafity, ktoré by prekryli tie, čo tam sú a mali by vzťah k športu - napr. emblémy klubov a pod. Realizáciou dopravného ihriska by sa mal postupne areál uzavrieť. Základná škola pristúpi k odstráneniu grafitov na športovej hale, až po úplnom oplotení a uzatvorení školského areálu.



Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
14. september 2017

Róbert Mifkovič

Dobry den, podla mna nie je ziaduce deti ucit cmarat po budovach. Nikto asi nechce, aby sa im to zapacilo a vznikol z toho vacsi problem, nez je v sucasnosti. Skor by sa ziaci mohli zapojit do odstranovania grafitti, aby sa u mladeze vybudoval vztah k cistemu a udrziavanemu mestu a k obcianskej spolocnosti. Navrh, vycistit stenu az bude areal oploteny, povazujem za rozumny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.