Hlavná-oficiálny YouTube kanál mesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení

poprosim primatora o zvazenie vymeny spolocnosti zabezpecujucej strem MsZ. predchadzajuca spolocnost mala stabilnu kvalitu obrazu a zvuku , no dnes to bolo pre obcanov nepouzitelne. odkedy ste pred rokom firmu vymenili, kvalita isla rapidne dole :-(

29. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kvalita prenosu išla výrazne hore (5 kamier namiesto dvoch, HD prenos), výrazne sa rozšírili možnosti sledovať prenos nakoľko prenos beží okrem web stránky mesta aj na sociálnych sieťach (čo predtým nebolo), niekoľko násobne sa zväčšil počet sledovateľov a pribudla možnosť reagovať na prenos formou správ a komentárov. Žiaľ, zvuková technika v MKIC je starého dáta a dlhodobo nemenená. Preto v prípade, že príde ku jej kolapsu, ako tomu bolo dňa 28.5.2020, nie je možné počas prebiehajúceho MsZ jej oprava. Záznam sa samozrejme robil a bude samozrejme zverejnený v najbližších dňoch.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
30. máj 2020

Marian

Sice nie je hodne sa s vami dohadovat kedze vy a primator mate vzdy pravdu, ale kvalita prenosu sa nemera iba poctom kamier a HD rozlisenim. ( vacsina uzivatelov pozera prenos na PC a HD rozlisenie nie je mozno to co je pre nich priorita ). Uvadzate ze pocet sledovatelov sa RAPIDNE ZVYSIL, no podla poctu sledovatelov je toto cislo maxinamne 30, priemerne do 20, cize ak by to malo byt RAPIDNE, ta predtym by to muselo byt do 10. Navyse toto cislo moze byt ovplyvnene aj faktom ze sa ludia viac zaujimaju o veci verejne a nie len "kvalitou" prenosu. Taky vypadok aky bol pocas posledneho MsZ tu uz minimalne raz za posledny rok bol, cize prevadzkovatel sa mohol na to pripravit a mohol pouzit aspon ruchovy mikrofon alebo nieco ine. A moznost chatu pocas MsZ je tak na 2 veci ked ani prevadzkovatel na spravy nereaguje a nie je tam ani moznost takymto sposobom robit interakcie a zapajat sa do diskusii / klast otazky zasadajucim. Aj ked sa nic nezmeni, tymto podnetom islo iba o poukazanie na to ze su obcania s touto sluzbou po zmene prevadzkovatela nespokojni.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania