Letohradská-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Mlady Juran 17. augusta 2023

Dakujem za realizaciu oprav na ihrisku podla predosleho podnetu. Aktualne je ale uz po par tyzdnoch opatovne poskodeny kolotoc - jeden z pedalov drhne a kolotoc je tak problem roztocit. Zaroven je na branke jedna klucka odlomena a jedna nalomena. Nedavno na ihrisko niekto podaroval detsky bicykel, uz je z neho odtrhnute koleso (druhy raz ...). Neuvazuje mesto, ze by na ihrisko umiestnilo kameru mestskej policie? Tieto poskodenia urcite nevznikaju pri beznej hre. Rovnako odrazadla a pod., ktore su na ihrisku, pravidelne koncia nahadzane v potoku, alebo sa objavuju rozne po okolitych uliciach.

18. august 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. V piatok (dnes) pôjdu na obhliadku pracovníci technického úseku, ak bude v ich možnostiach opraviť poškodené časti urobia tak, ak nie objednáme opravu certifikovanou spoločnosťou (kolotoč). Zároveň ihrisko aj upraceme. Tiež som požiadal príslušníkov Mestskej polície, aby venovali zvýšenú pozornosť detským ihriskám, "puberťákov" budú aj upozorňovať.

S umiestnením kamery máme zatiaľ problém, pretože v tejto lokalite ešte nemáme natiahnutú optickú sieť. Intenzívne na tom však pracujeme a ak nám to finančné možnosti umožnia, kamery snáď čoskoro umiestnime aj v tejto časti mesta.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania