Uvoľnujúci sa breh potoka na Mikovíniho

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Obyvateľka 28. februára 2017

Dobrý deň,
breh potoka na Mikovíniho ulici sa na niektorých miestach uvoľnuje a zosúva dole. Keďže po ceste jazdia denne autá, môže to byť celkom nebezpečné.

06. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Uvedené sme nahlásili správcovi vodného toku - Slovenskému vodohospodárskemu podniku (SVP). Ten už v tomto momente má potok prečistený a aj kamene odstránené.
Bohužiaľ ani na žiadosti mesta SVP nereflektuje a ani tento rok sa nechystá tento potok zrekonštruovať. Mesto aj preto hľadá alternatívne zdroje na to, aby sme túto ulicu aj s potokom kompletne zrekonštruovali.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
23. január 2018

Kika

Zrekonštruovanie potoka a úprava cesty na Mikovíniho ul.

Dobrý deň pán primátor,

obraciam sa na Vás s prosbou o opätovné zaslanie aj v tomto roku správcovi vodného toku – Slovenský vodohospodársky podnik (SVP) žiadosť o zrekonštruovanie potoka na Mikovíniho ul. Breh potoka sa zosúva a cesta, ktorú delí tento potok je taktiež v nevyhovujúcom stave, nakoľko je posypaná len drobnými kamienkami a sťažuje obyvateľom tejto ulice jednak dostať smetné nádoby na určené miesto ale aj voľný pohyb ostatných obyvateľov Sv.Jura, ktorí bežne využívajú túto cestu do kostola, práce, školy alebo v rámci vychádzok.

Ďakujem.
06. február 2018

Obyvateľka

Kika - tento podnet by bolo podľa mňa dobré pridať ako nový, inak tu len zapadne..
09. február 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnety týkajúce sa rovnakého problému zverejňujeme ako aktualizácie starších podnetov (ako aj v tomto prípade), nie ako nové samostatné podnety. Po aktualizácii sme však podnet samospráve zaslali rovnako, akoby išlo o nový podnet.

Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania