Park na Dukelskej

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Ingrid 21. októbra 2017

Dočkali sme sa úpravy parku,ale takto? Rozkopané všade všetko,nikde žiadne označenie kto realizuje stavbu,v akom termíne,kto je zodpovedný...a to sa takto robi? Žiadne dočasné chodníky,žiadne prechody kadial majú chodiť občania do obchodu?Tety s palicami,sa plichtia staveniskom!!!!Toto čo je za ABSURDISTAN?

24. október 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Park Dukelská prechádza "väčšou" rekonštrukciou. Prvou od výstavby v 60tych rokoch. V prvej etape meníme všetky chodníky a spevnené plochy. Následne bude obnovená výsadba a celkovo zeleň. Celý projekt má riadne stavebné povolenie a aj tabuľa so základnými informáciami o projekte je riadne umiestnená - zboku na samoške (na konštrukcii chrániacej chladiarenský motor).

Termín ukončenia prác sa o čosi predĺži, pretože k rekonštrukcii sa rozhodli pripojiť aj majitelia budovy obchodného centra. V rámci týchto prác vymenia starý asfalt pozdĺž budovy..

Ja poprosím občanov o trpezlivosť a zhovievavosť počas priebehu prác. Keď bude rekonštrukcia dokončená, park bude opäť plnohodnotne slúžiť nám všetkým.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania