Prostredná-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Mlady Juran 02. apríla 2020

Akym sposobom planuje mesto zabezpecovat zber triedeneho odpadu pocas tychto tyzdnov, kedze vrecia na odpad sa rozdavaju len na mestskom urade a ten je teraz zatvoreny?

03. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mestský úrad (MsÚ) je zatvorený v zmysle zamknutý. Mestský úrad však vybavuje stránky a zamestnanci MsÚ chodia do práce. Rozdiel je iba v tom, že sa stránka musí objednať pred príchodom na úrad telefonicky, alebo mailom – [email protected] - a následne bude vybavená. Vrecia bohužiaľ nemôžeme distribuovať osobne podľa zoznamov, takže sú vydávané na mestskom úrade. V prípade, že žiadateľ nemá možnosť prísť si po vrecia osobne budú mu doručené zamestnancami MsÚ domov. Aj v tomto prípade môžete využiť senior linku: 0918 360 613.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
05. apríl 2020

Anton Herhonek

Čo znamenajú tie vrecia: - zelené červené a čierne? Ja som si bol zobrať na úrade a dostal som len žlté a modré ! Aj do tých sa môže niečo zbierať, čo a kedy sa vyváža ?
06. apríl 2020

Juran

V Jure sa fasujú len žlté a modré, pan Herhonek - oznamovateľ použil ilustračný obrázok z netu.
06. apríl 2020

Anton Herhonek

Juran, hanbíte sa za svoje meno, ja tiež som juran.
06. apríl 2020

Juran

Jurania ma poznajú a ja poznám ich - predovšetkým zrelšiu generáciu (aj Vás). Na ulici mi nerobí problém ľudí zdraviť, a pustiť sa do reči.
Lenže tu sme na internete - tu nemám potrebu sa prezentovať pod svojim menom. Nehľadajte v tom nič zlé ale súkromie v online priestore je pre mňa posvätná vec. Všetko dobré prajem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania