Orezané konáre v potoku

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Mlady Juran 25. apríla 2014

Po výmene elektrického vedenia skončili orezané konáre v potoku. Nie je to prvý problém v súvislosti s touto prerábkou, ale mesto je zjavne nepoučiteľné a nevie si okontrolovať, čo sa na ulici deje ..

25. apríl 2014

Rastislav

28. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, musíme zistiť, kto uvedené vykonal. Výmena elektrického vedenia nám nebola nahlásená, preto sme nemali ani ako skontrolovať čo sa deje.

Ing. Fiamová, prednostka MsÚ
28. apríl 2014

Mlady Juran

Prace na elektrickom vedeni na uliciach Podhradie, Horne predmestie a Druzstevna ste sama ohlasili na facebooku na Jurskom klebetniku este 10. marca. V tejto veci som Vam na tejto stranke uz jeden podnet posielal. Cize vyhovorka, ze o vymene neviete, je dost chaba. A mimochodom, konare v tom potoku stale lezia. Ja ich doma nemam kam odpratat a navyse si myslim, ze cistenie vodnych tokov je ulohou mesta ..
06. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Konáre boli odpratané 29.4.2014, t.j. najskorší možný termín od kedy sme sa o nich dozvedeli. Povinnosť odstránenia mali ZSE - t.j. tí, ktorí uvedené spôsobili a nie mesto. Nakoľko je však v záujme mesta mať vyčistené rigoly v prípade prívalových daždov, mesto uvedené zabezpečilo.

Ing. Mariana Fiamová, prednostka MsÚ
06. máj 2014

Rastislav

Pani prednostka, nezoberte to osobne, ale bud klamete, alebo v slepej viere vobec nekontrolujete pracu Vasich zamestnancov. Konare su este aj teraz na brehu potoka (vid foto) kam sme ich vytiahli my, aby sa v case dazdov potok nezanasal .. Cize 29. 4. rozhodne odpratane neboli ..
22. máj 2014

Mlady Juran

Včera, 21. mája, boli konáre bezmála mesiac po nahlásení problému konečne odstránené zamestnancami MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania