Vozidlo pravidelne blokuje chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Jindro 29. marca 2018

Pravidelne zaberá celý chodník. S kočíkom musíme chodiť po ceste. Mestský policajti to nevidia a kamera na žltom stľpe je len na parádu. Aj štátna polícia je slepá.

03. apríl 2018

Marek Princik

Takychto pripadov je v Trebisove strasne vela. Policiu absolutne nezaujimaju. Osobne ak sa prejdem mestom na prechadzku, tak za 2 hodiny najdem minimalne 10 aut parkujucich vsetkymi styroma kolesami na chodniku.
Vela ludi uz poukazalo na tento problem. Odpoved bula vacsinou taka: Hliadky monitoruju situaciu v meste. Vystavuju pokuty. Ak mate nejaky podnet ohlaste to linke mestskej policie.
03. apríl 2018

Jozef

To na Berehovskej ulici v Trebišove, ako sú kontajnery na odpadky sa vodiči nestihnú ani ohriať a sú tam ako na koni. Áno je tam síce vycapená dopravná značka na stĺpe elektrického osvetlenia a dokonca i v najvyššie povolenej výške (nemeral som to), takže si ju vodiči ak stoja pri chodníku parkujúce autá ( a veľakrát i dodávky, ani nemusia všimnúť, ale hlavne, že majú získanú pokutu.
12. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za zaslaný podnet. Majiteľ priľahlej prevádzky potravín bol konfrontovaný s Vami priloženou fotografiou a zároveň upozornený na dodržiavanie Zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov. V rámci komunikácie s políciou sa vyjadril, že k uvedenému priestupku došlo pravdepodobne pri vykládke tovaru do uvedenej prevádzky. Napriek tomu, že uvedený chodník a miesto, kde vozidlo pri zásobovaní stálo, sa nachádza v bezprostrednej blízkosti prevádzky výkupu železa a využíva ho minimum chodcov, majiteľ prevádzky prisľúbil, že sa vyvaruje v budúcnosti obdobnému konaniu. Hliadka mestskej polície, v prípade zistenia opätovného porušenia ustanovenia Zákona č. 8/2009 Z. z., bude priestupcu riešiť v zmysle platnej legislatívy.


Bc. Jindřich Sosna, zástupca povereného riadením MsP Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.