Oprava pieskoviska a šmýkalky na sídlisku Juh

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Tatiana Jenčová RNDr. 13. júna 2018

Dobrý deň, detské ihrisko na sídlisku Juh - za modrobielou najstaršou mestskou bytovkou - nutne potrebuje renováciu, okolo pieskoviska chýbajú latky, takisto sú zdemolované schodíky na šmýkalke, potrebuje aj nový náter, už niekoľko rokov toto detské ihrisko nebolo opravované

18. jún 2018

Jozef

Kedysi sme sa zo susedmi stretli a pritom pokecali, pobavili (i popletkovali). A boli sme spokojní, lebo sme sa odreagovali od stresu, aj sme k sebe mali bližšie a deti boli tiež spokojné. Samozrejme, že sa tým mesto nezbavuje starostlivosti o ním, opravili zriadené preliezky pieskoviska.
12. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prvom rade Vám ďakujeme za podnet. Na území mesta Trebišov postupne obnovujeme a dopĺňame herné prvky a pieskoviská na viacerých detských ihriskách.

V mesiaci jún 2018 bola mestom vykonaná rekonštrukcia oporného múru pieskoviska vo Vami uvedenej lokalite. Vzhľadom na to, že konštrukcia šmýkačky je v dezolátnom stave, v nasledujúcom období bude vymenená.

Miroslav Davala, vedúci Mestského aktivačného strediska
14. december 2018

Odpoveď samosprávy

K zrekonštruovanému pieskovisku a obnovenému náteru vahadlovej hojdačky Mesto Trebišov v novembri 2018 umiestnilo nový domček pre deti so šmýkačkou.
Viď. fotodokumentácia

Peter Albičuk, poverený riadením MsAS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.