Kapušianská - vandalizmus

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Uzavretý
meno
Miro 18. decembra 2018

Chcem sa informovať, či mesto bude niečo robiť pre ochranu majetku občanov, ktorí bývajú na Kapušanskej ulici, lebo za posledný mesiac spôsobili vandali nasledujúce škody: rozbili kameňom okno na rodinnom dome, poskákali po zaparkovanom aute a spôsobili škodu na okne a karosérií, hodili kameň do okna rodinného domu, no nepodarilo sa im ho rozbiť, tento týždeň rozbili kameňom okno na zaparkovanom aute. Na také drobnosti ako znečisťovanie priestorov pred rodinnými domami fekáliami, hádzanie kameňov a iných odpadkov do dvorov alebo po psoch, sa pomaly stávajú súčasťou každodenného života na tejto ulici.
Na tejto ulici bývam viac ako 20 rokov, ale takéto poškodzovanie súkromného majetku a znepríjemňovanie života som za celú dobu nezažil.
Ďakujem za odpoveď a hlavne očakávam

17. január 2019

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu sa na Kapušianskej ulici a k nej priľahlých vykonáva zvýšený dohľad nad verejným poriadkom aj napriek tomu, že na uvedenej ulici nebol doposiaľ evidovaný zvýšený nárast priestupkov. Akékoľvek narušenia verejného poriadku je však potrebné hlásiť na Mestskú políciu Trebišov okamžite pri ich zistení, a nie až s odstupom času, kedy už nie je možné protiprávnemu konaniu efektívne zabrániť a zistiť páchateľa.


Mgr. Miroslav Cabada
náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania