Janka Jesenského-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Uzavretý
meno
Ing. Ján Zámborský 01. augusta 2020

Denno denne nás niekto týra otravnou nepovolenom hudobnou produkciou ,skôr kakofoniou nesúrodých zvukov, z ktorej najviac počuť hlboké basové tóny,
prenikajú cez všetko. Rezonujúú v širokom okolí. Pred týmto dunenim sa nedá chrániť a preniká celým telom. Vzniká stres, búšenie srdca, vnútorný nepokoj. Mestská polícia bola privolaná niekoľkokrát a nič neurobili. Presne vedia aj o budove odkial sa to šíri. Máme sa vysťahovať kvôli jednému nespratnikovi? Nech si hrá s kapelou, ale v rámci normy, nech neotravuje ostatných. Či nám primátor mesta zníži dane a komunálne poplatky za znečistené prostredie audio smogom?

25. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedený podnet bol opakovane preverovaný hliadkou MsP Trebišov. Príslušníci MsP viackrát hovorili s majiteľom rod. domu, ktorý bol zároveň požiadaný o stíšenie hudby. Po upozorneniach tak aj urobil. MsP Trebišov o vykonaných opatreniach osobne a opakovane informovala aj sťažovateľa. Všetky prijaté oznamy boli preverené počas dňa, teda mimo času nočného pokoja. Informujeme Vás aj o skutočnosti, že MsP Trebišov vždy reagovala na podnety sťažovateľa, avšak nie je oprávnená vykonávať meranie hladiny škodlivého hluku, na základe ktorého by bolo možné posúdiť podozrenie z protiprávneho konania. Predmetné meranie intenzity hluku vykonáva Regionálny úrad verejného zdravotníctva.

Mgr. Peter Pipa
poverený riadením MsP Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania