Návrh na vytvorenie lacného cyklochodníka

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený

V priestore medzi reštauráciou Plazamo a záhradami priľahlých RD sa nachádza ulička prepájajúca Zlatovskú a Veľkomoravskú ulicu. Vznikla v dôsledku existencie parovodu z Ozety. Parovod je dávno zrušený a ulička slúži ako čierna skládka pre priľahlé záhrady. Čo je nepotrebné v záhrade, prehodí sa cez plot a potkany majú peknú skrýšu. Už sa tadiaľ nedá vôbec prejsť . Navrhujem zistiť majiteľa zapratanej uličky a buď ju premeniť na cyklochodník /cyklisti by nemuseli riskovať cestu pri OC Úspech pri ceste do mesta a na hrádzu/, alebo aspoň dať zlikvidovať tú čiernu skládku majiteľom uličky. Cyklochodník by ale bolo pekné a hlavne lacné riešenie. Vezme si to niekto kompetentný na starosť?

16. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto pracuje na genereli cyklistickej dopravy. V danej lokalite je potrebné prepojiť Zlatovskú ulicu s hrádzou a z opačnej strany so Zlatovcami - ako ich napojenie na hrádzu. Prepojenie ulice Zlatovskej s Veľkomoravskou by v tejto lokalite nestačilo a majetkovo je nereálne. Prepojenie je v genereli plánované o kúsok ďalej.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ Trenčín
16. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, tento pozemok, na ktorom sa nachádza viac-menej bioodpad, je súkromný pozemok a je vo vlastníctve viacerých vlastníkov (najmä vlastníkov garáží, ktoré sa nachádzajú za týmto pozemkom). V minulosti riešili túto nelegálnu skládku bioodpadu mestskí policajti a p. Mego, ktorý vlastní vedľajší areál, sľúbil, že pozemok vyčistí. Tento podnet postupujeme opäť na mestskú políciu.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ Trenčín
22. august 2016

Roman Smatana

Pán Mego tú uličku naozaj vyčistil, urobil chodník a na počudovanie z oboch strán uzavrel uzamykateľnými bránami. Škoda chodníka, reštaurácia mohla mať klientov s prístupom od Veľkomoravskej ulice. Aspoň sa tam už nekotia potkany a jedna čierna skládka zmizla

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania