Parkovanie napriek zákazu státia

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení

Na celej ulici pri bytovkach Liptovska 1A-H dlhodobo parkuju auta napriek zakazu statia. Zamedzuju normalnemu prechodu a pouzivaniu cesty. Naozaj to tam nemozu policajti pokutovat? Ved tolko moznosti.

12. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, problém s parkovaním pri bytovkách na Liptovskej ulici je dlhodobý. Mestská polícia vykonáva hliadkovú činnosť na celom území mesta a zistené priestupky proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky rieši v zmysle zákona 372/1990 Zb. Na uvedenej adrese za posledné tri mesiace zistila 12 priestupkov v súvislosti s parkovaním. V prípade páchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky to môžete bezprostredne oznámiť na bezplatnom tel. čísle 159, respektíve 158.


Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
21. júl 2016

Fero

treba si uvedomit, ze nieje kde tie auta zaparkovat... co je horsie, parkovacia politika vobec neriesi tento problém, jedine co vyriesi je zvyseny prijem do meskej pokladnice a auta budu aj nadalej parkovat kade tade. Trebalo by vybjdovat podzemne garaze (aspoň 4poschodia o pocte 200park miest pre kazdu vacsiu ulicu) tento problem sa bude len zhoršovať. ObyvateĽ Juh
23. august 2016

Roman Smatana

Fero, treba si uvedomiť, že vlastníctvo auta neznamená automatický nárok na zabratie mestskej komunikácie. Policajti sú tiež alibisti. Pravidelné pokutovanie a zrazu majiteľ auta objaví, že má nohy a prejde 50 metrov k svojmu domu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania